Exclusief voor abonnees

Net zoals Astrid Coppens 3 weken na de bevalling weer strakke buik: hoe realistisch is het?

Astrid Bryan Coppens op Instagram
RV Astrid Bryan Coppens op Instagram
Amper een maand nadat Astrid Coppens beviel van dochtertje Billie-Ray is ze haar zwangerschapsbuikje alweer kwijt. Het resultaat van pure chance, goochelarij of extreme work-outs? En hoe realistisch is het voor doorsnee mama’s? Wij vroegen het aan sportcoach Delphine Steelandt, auteur van het boek ‘#Fitmom, in 100 dagen fit samen met je kid’. 

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis13 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Juliette Francois

  Zij heeft inderdaad een overduidelijk ectomorf body type. Kenmerkend hiervoor zijn lange slungelige ledematen en een smal lichaam met weinig vet maar ook met weinig spieren. De overige celebrities vermeld in dit artikel zijn alles behalve ectomorf. Bij een zwangerschap ben je wel degelijk wat je eet. Ik kwam 9,5 kilo bij, wat de gynaecoloog als zeer gezond omschreef, en dan is het ook logisch dat ik na 3 weken terug helemaal mezelf was.

 • Danny Yde

  yep, mijn vrouw is na elk kind in gewicht toegenomen, en nu na haar derde vind ik haar perfect.

 • Elke Claes

  aanleg en levensstijl. Niks om commentaar op te hebben. Proficiat!

 • Inge Vander Wielen

  Bij eerste zwangerschap 20kg erbij . Direct na bevalling weegschaal gevraagd en ik was 10 kg kwijt . Mijn zoon woog 2,5kg. Tweede zwangerschap 17 kg erbij . Er zaten 2 dametjes in mijn buik . Weer weegschaal op na bevalling , direct 10 kg eraf . Eentje woog 1,800kg en tweede 2,5kg. Nooit een blubberbuik of zo gehad in mijn jonge jaren. Nu ben ik 52 en blubbert het overal .haha

 • els houbrechts

  Stop toch met al die onrealistische verwachtingen op te leggen aan kersverse moeders. Hoeveel echte moeders krijgen hun figuur op 3 dagen terug, hoeveel baby's slapen vanaf dag 1 door, zeggen mama op 6 maanden, stappen op 9 maanden, etc. Stop met die verplichte roze wolk voor te houden en vertel de echte verhalen eens. Van 1n keer op een nacht wakker te worden, te uitgeput zijn om te genieten, constant rond te lopen met spuug op je bloes, en een figuur te hebben waar alleen een legging om past