Met deze BV kan je binnenkort een yogasessie volgen

Geniet van een heerlijke yogasessie op het strand met Goed Gevoel.
Shutterstock Geniet van een heerlijke yogasessie op het strand met Goed Gevoel.
Het is vakantie en dus tijd om te ontspannen. De ene denkt meteen aan zon, zee en strand, terwijl de andere z’n yogamat bovenhaalt. Wel, wij combineren gewoon beide op 20 juli aan het Q-Beach House van Oostende. 

Rol samen met yogi Nina De Man jouw yogamat uit op het strand. Geniet van de frisse wind door je haren terwijl je de ene pose na de andere doet. Ontspan samen met honderd andere yogi’s op de ritmische geluiden van de zee.

Zowel mannen als vrouwen zijn vandaag overtuigd van de krachten die yoga hen bezorgd. En terecht, want yoga zorgt ervoor dat lichaam en geest in balans zijn. De vele lichaamshoudingen en de focus op je ademhaling brengen je helemaal tot rust.

Zin om deel te nemen aan de Goed Gevoel Yoga Deluxe editie? Schrijf je vandaag nog in met familie of vrienden voor de Q-Beach House yogasessie. Geniet nadien van een verfrissend drankje en ontdek de radiostudio van de Q-DJ’s.

Waar: Q-Beach House , Kemmelbergstraat, 8400 Oostende

Wanneer: 20/07/2018 08:00 - 11:00

Kostprijs: €15 pp incl. gratis drankje

Inschrijven?: Klik hier!

Bron: goedgevoel.be
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.