Exclusief voor abonnees

Meer dan hoofdpijn: Evy Gruyaert en Mimi Lamote getuigen over het mysterie migraine

Pieter-Jan van Stockstraeten / Photonews
Het ‘migrainemonster’ wordt het weleens genoemd. Misschien omdat de aandoening onzichtbaar is, net als die engerd onder je bed. Of omdat het zo moeilijk te verslagen is. Zo’n 13% van de Belgen strijdt ertegen. Onder hen Evy Gruyaert en Mayerline- CEO Mimi Lamote. Omdat morgen ‘de week van de migraine’ begint, zetten wij het thema graag even extra in de kijker.

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Greet Verhoeven

    Ja ik ken dat ook plots maar een half beeld hebben zonder enige vorm van.pijn en dan komt het verschrikkelijke. Iets innemen wel u opsluiten in den donkere ookmaar tot rust komt het lang niet. Echt dan ben je heel de dag buiten strijd. Hopen dat het morgen beter is.heel pijnlijk en zeker niet goedkoop.

  • Lilly Daems

    Iemand die nog nooit migraine heeft gehad weet niet eens waarover die praat . Migraine is zo een harde pijn dat U hoofd open barst. De hevigste aanval die ik ooit had was ZO PIJNLIJK dat ik zelfs niet meer kon 1 meter voor of achteruit stappen . De dokter toen heeft mij terwijl ik aan deur keuken stond een spuit Dihydergot ingespoten . Weet wel dat Dihydergot van de markt gehaald is om de prijs (4 ampullen 5€) te goedkoop was voor minister en dan Sumatriptan (2 ampullen 40 €) in plaats zette .