Exclusief voor abonnees

Mag ik sporten tijdens chemo? En betaalt mutualiteit rechtstreeks? Think Pink ontwikkelt mobiele gids voor borstkankerpatiënten

iStock
De gids die u door het doktersbezoek leidt. Dat is de Think Pink Guide, een gloednieuwe app die borstkankerpatiënten wijzer bij oncologen, kinesisten en borstverpleegkundigen naar buiten doet stappen. “Het moet ervoor zorgen dat je niets vergeet te vragen én dat je alle moeilijke dokterstermen begrijpt”, klinkt het.

Je hebt 12% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Luc Van Hauwermeiren

    Het is heel jammer om te zeggen , maar het enige wat je in Belgie mag doen is gaan werken . En geloof me ik weet echt waarover ik praat

  • Jan hertogs

    Heb 5 jaar lang chemo gehad in ‘75 en ik mocht niks van de dokters.... overal mijn botten aangeveegd want ik had toch maar 5% overlevingskans..... ben nu 57.

  • BETTY BERBIERS

    Mijn neef van 38 krijgt nu chemo...die is zo ziek en moe, dat hij bijna dagelijks uren in bed ligt...sport is werkelijk het laatste waar hij kan aan denken . Dus de titel van dit artikel verbaast mij, heel erg.