Exclusief voor abonnees

Doodsbedreigingen én een boze moeder, omdat hij vaccins belangrijk vindt

Amerikaanse tiener Ethan Lindenberger (18) speecht vandaag in Brussel

Ethan Lindenberger.
Photo News Ethan Lindenberger.
Van vaccins krijg je autisme of ga je dood, menen de ouders van Ethan Lindenberger. En dus kreeg de Amerikaan pas vorig jaar zijn eerste vaccin, toen hij 18 geworden was en op eigen houtje naar de dokter stapte. Intussen is hij uitgegroeid tot de posterboy van vaccinaties die - ondanks doodsbedreigingen van 'antivaxers' - al getuigde voor de Amerikaanse Senaat en vandaag in Brussel speecht.

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis22 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Marjan Gilis

  Autisme kan je niet plots krijgen van eender wat, het is aangeboren. Antivaxers brengen niet alleen hun eigen kind in gevaar, maar een hele bevolkingsgroep/generatie. Ik ben van het principe dat iedere ouder maar doet wat die het beste vindt voor zijn kind, behalve wat vaccinaties betreft. Het is egoïstisch om door je eigen overtuiging anderen in levensgevaar te brengen

 • Diane Bernaerts

  DNA van foetussen in vaccins, Remi? Een beetje teveel complottheorieën op social media gelezen? ;)

 • Remi Verbeke

  Hoe mensen toch worden gemanipuleerd door de farmaceutische industrie, één der grootste criminele organisaties op aarde. Als er DNA van allerlei delen van een foetus wordt gebruikt in vaccins, komt er dus DNA van een ander mens in elk kind dat wordt gevaccineerd. Word verdomd eens wakker mensen.

 • Obi Williams

  Achterlijke ouders, met autisme wordt je geboren, krijg je niet even op een bepaalde leeftijd.

 • Donald Deblaere

  Ge houdt het niet voor mogelijk dat sommigen het nut van vaccinatie betwisten. Er werden al miljoenen levens gered. En toch weten ze het beter. Ik denk dat veel van hen ook geloven dat Adam en Eva bestaan hebben en de aarde 20.000 jaar oud is. Zou er geen anti-domheid pillekes bestaan?