Lezersoproep: van hongergevoel tot afvallen. Stel hier al je vragen aan Pascale Naessens

Stel nu al je vragen aan Pascale Naessens.
Diego Franssens Stel nu al je vragen aan Pascale Naessens.
Geen snelle koolhydraten maar juist meer vetten op je bord. Bestsellerauteur Pascale Naessens verkondigt al jaren dat gezond eten niets te maken heeft met diëten, wel met de juiste voedingsmiddelen. Hoe werkt dat precies, koken volgens Pascale? Waarom schrapt ze brood, aardappelen, pasta en rijst van het menu? Hoe snel zal je gewicht verliezen, als je nu (iets) te veel weegt? Ga je niet met honger van tafel? Stel hier al je vragen aan Pascale. 

Vanaf 24 augustus gaat de Puur & Lichter challenge van Pascale Naessens op HLN van start. Gedurende 10 dagen geeft Pascale tips en adviezen om snelle koolhydraten te schrappen en het effect hiervan op je lichaam te ervaren. Schrijf je nu alvast in op onze nieuwsbrief onder het formulier en krijg iedere dag drie gratis recepten voor ontbijt, lunch en avondeten. Om het makkelijker te maken, stellen we ook een boodschappenlijst samen. 

“Na die 10 dagen zal je je niet alleen energieker voelen, maar wie overgewicht heeft zal ook afslanken”, aldus Pascale. In september komt het boek Nog eenvoudiger 2 uit, waarin ze met slechts 4 ingrediënten kookt. Alles om het haalbaar te houden.  

We bundelen alle antwoorden en adviezen van Pascale gedurende de challenge. Stel al je vragen tot en met zondag 11 augustus 18 uur. 

Nog eenvoudiger 2
RV Nog eenvoudiger 22 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Christiane De Kerpel

    tja, dat is dan uw mening mevrouw Wellekens, aan iedereen zal wel iets zijn dat een ander niet kan hebben...de recepten zijn in ieder geval uitstekend, en je kan altijd grotere porties nemen om de hier onder genoemde symptomen te verhelpen :-) mijn ervaringen zijn alvast positief te noemen !

  • Linda Wellekens

    Die dame is lang niet de vriendelijke, warme vrouw die je voorgeschoteld krijgt : honger maakt kribbig en depressief en arrogant ....