Jerry Hall: "Vrouwen die onder het mes gaan zijn zielige idioten"

Jerry Hall vindt het idioot je leven te riskeren met een chirurgische ingreep.
GETTY Jerry Hall vindt het idioot je leven te riskeren met een chirurgische ingreep.
Jerry Hall (58), de ex van Mick Jagger en voormalig model, heeft het niet zo begrepen op oudere vrouwen die onder het mes van de plastische chirurg gaan. Volgens de 58-jarige Hall zijn dat "idiote oudere vrouwen, zielige onzekere wezens".

"Ik snap niet waarom ze hun leven riskeren en te laten veranderen in groteske karikaturen van zichzelf."

"Oudere vrouwen worden afgeschreven omdat ze geen kinderen meer kunnen baren. Maar ze zouden moeten gewaardeerd worden om hun ervaring, hun wijsheid en hun kracht. Het is idioot als ze hun leven riskeren met chirurgie. Telkens je onder verdoving gaat, dood je een massa hersencellen. Waarom zou je dat willen? Je riskeert infecties, je kan doodgaan".

Uitzondering voor actrices
"Waarom wil je een groteske karikatuur van jezelf worden? Die vrouwen zien eruit als zielige, onzelfzekere wezens. Ik verafschuw dat".

"Ik begrijp dat actrices de druk ervaren om er jong te blijven uitzien. Toch vind ik het jammer dat ze onder het mes moeten. Maar normale vrouwen? Waarom? Als een man zijn vrouw wil verlaten voor een meid van negentien jaar, zal hij dat hoe dan ook doen. Alle facelifts en Botox van de wereld gaan die kerel niet veranderen".

"Mick smeekte me bij hem te blijven"
Jerry Hall verliet Mick Jagger nadat hij 15 jaar geleden een kind had verwekt bij het Braziliaanse model Luciana Morad. Hoewel ze nog bevriend is met Jagger, wil ze haar oude dag niet met hem doorbrengen.

"Ik heb hem verlaten. Hij heeft me gesmeekt bij hem te blijven. Zijn ontrouw ging zover dat hij een buitenechtelijk kind kreeg. Dat was een brug te ver. Zijn ontrouw was uitputtend. Maar we zijn nog vrienden. Ik heb 'm echt graag. Hij is grappig, hij is slim en hij is een goede vader Waarom zou ik nog ruzie maken? Ik maak mijn keuzes heel overwogen. Mijn kinderen zijn verstandig, mooi en getalenteerd, dus ik heb nergens spijt van".

"Maar Mick is niet de soort mens met wie ik mijn oude dag wil doorbrengen".

Hall heeft vier kinderen met Jagger: Elizabeth (30), James (29), Georgia May (22) en Gabriel (16).