Hoe pak je ‘love handles’ aan en heeft een bierbuik nu echt met bier te maken? Lieven Maesschalck en zijn team geven advies over probleemzones

Waarom komt dat buikje pas op je 30ste en hoe raak je het kwijt? Lieven Maesschalck en zijn team geven advies.
Shutterstock Waarom komt dat buikje pas op je 30ste en hoe raak je het kwijt? Lieven Maesschalck en zijn team geven advies.
Hoe krijgt u dat laatste laagje vet op je buik weg en hoe raakt u verlost van die ‘love handles’? U stuurde massaal uw vragen over afvallen naar Lieven Maesschalck en zijn team van diëtisten en personal trainers . Zij namen de vragen onder de loep en geven advies. Vandaag in deel 2: wat moet u doen om af te vallen aan uw probleemzones. 

Hoe krijg ik mijn ‘love handles’ — het vet op mijn heupen — weg?

Je hebt 11% van dit artikel gelezen
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Freddy Van Hulst

  waarom is het Kiné en niet gewoon kine?

 • Uli Bernard

  Goed gezegd Annick. Sterkte.

 • Peter Buyck

  Elke kiné heeft het recht op specialisatie... Niet elke kiné heeft een eigen praktijk. Sommigen werken in loondienst in woonzorgcentra, instellingen voor gehandicaptenzorg, ... Ik zou ook graag bij ... gaan, maar ze specialiseerde zich in de geriatrische kiné...

 • annick suykerbuyk

  Hij weigert chronisch zieke patiënten, onze dochter heeft een stofwisselingsziekte en moet wekelijks naar de Kiné, we belden voor een afspraak te maken en kregen als antwoord “Ah nee dat gaat niet gaan we werken niet met chronische patiënten .....Nu komt de mediageile Kiné wekelijks in de krant van gratis publiciteit gesproken, publiceer dit dan ook maar eens, dat is mijn gratis publicatie.