Eerste openluchtfitness van ons land opent binnenkort de deuren

Point Break
In (warme delen van) de Verenigde Staten is het al langer populair, nu willen broers Tom en Tim Hoefkens de trend van sporten in openlucht ook naar ons land halen. Weliswaar iets minder vanzelfsprekend met het Belgische klimaat, daarom wordt ‘Point Break’ een pop-upconcept dat tot eind deze zomer open is.

Deze zomer introduceert Sportclub het Eiland in Antwerpen het nieuwe outdoor gym concept ‘Point Break’ in België. Geïnspireerd door de edgy club en festival cultuur zal het concept elementen als muziek en neonverlichting verwerken in open lucht. Van juni tot en met augustus bevindt deze tijdelijke gym zich bij het voormalige Convoi (een tijdelijke winkelcomplex in containers, red.)

Point Break is het tweede clubconcept van broers Tom en Tim Hoefkens, eigenaren van Sportclub het Eiland. Het concept combineert bokstraining in groep, cross workout, functional fitness en yoga & balans om hun community wederom uit te dagen. “Het mooie aan Sportclub het Eiland en het nieuwe Point Break is dat we allemaal naar hetzelfde punt toe werken. Er vormt zich echt een community,” legt Tom Hoefkens uit.

Vanaf begin juni tot eind augustus vind je Point Break, de eerste Belgische outdoor gym, bij parkloods stAck – gelegen bij het Eilandje in Antwerpen.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.