8 celebs van wie je nog niet wist dat ze dol zijn op yoga

Instagram
Je geest leegmaken, je spieren stretchen en ondertussen bezig zijn met je gezondheid, yoga biedt tal van voordelen. En dat hebben ook deze celebrities begrepen, want net als wij nemen zij ook graag plaats op hun yogamatje voor een ontspannende sessie.
fri-namaste ❤️

Dat Miley Cyrus af en toe nood heeft aan wat zen-tijd, kunnen we maar al te goed begrijpen. En de pittige 'Kraai'-pose lukt haar al bijzonder goed.

Yoga yoga...feelin better and getting back on the mat!!

Voor Britney is yoga ook meteen wat quality time met haar kroost. En die handenstand? Daar zijn we stiekem wel een tikje jaloers op.

Sunday sweat in hot yoga! ✌️

Lea Michele maakt er geen geheim van dat ze graag en veel sport. Wandelen, spinnen, lopen, yoga, .. "Ik heb een erg active levensstijl. Wat er ook gebeurt, even gaan wandelen of een goed glas wijn en lekker eten, dat is altijd het beste medicijn." Net zoals een uurtje yoga.

Soothing Mind and Body for 2016 ✨✨ #yoga #specialclass #namaste #foreveronvacation #Floripa

Als een lingeriemodel als Alessandra Ambrosio erbij zweert, wie zijn wij dan om nee te zeggen tegen yoga?

Starting my day off feeling strong, gotta sweat out the whiskey from last nights jam session. And can u spot my abandoned weave? Bang front 6 oclock!!! Thank u @triciadonegan

Ook Lady Gaga zweert bij de sport. Al mag het bij haar wat extremer, yoga op het water, of een zweterige Bikramsessie.

Namaste! #BeDetermined #BeOpen #BeYou

Ook actrice Zoe Saldana zweert bij yoga. Het was voor haar dé manier om na de bevalling weer één te worden met haar lichaam.

Princess Elsa came to our mother daughter yoga class. #magicdays #iloveolive

Drew Barrymore en haar dochtertje Olive werken samen aan hun conditie op de mat.

I don't know what this is but I like it.

Wist je dat ook rocker Adam Levine een yogafanaat is? Hij begon ermee om zijn rugpijn te verlichten, en na een tijdje ruilde hij zijn gewichten in voor de yogamat.