3 sportoefeningen die handig van pas komen tussen de lakens

Thinkstock
Cardiotraining zoals spinning en hardlopen zijn goede work-outs om vermoeidheid tegen te gaan en het libido een boost te geven. Maar een passioneel liefdesspel vraagt meer dan dat. Van sterke buikspieren tot een getraind bekkenbodem, deze 3 sportoefeningen zorgen voor vonken in de slaapkamer.

Plank

Thinkstock

Er wordt behoorlijk wat gevraagd van de buikspieren en onderrug tijdens een stomende vrijpartij. Planken helpt om deze spieren sterker en stabieler te maken. Elke variatie van de beweging (hoog, zijwaarts of op één been) zal zichtbaar resultaat opleveren wanneer jullie nog eens tussen de lakens duiken.

Push-up

Thinkstock

Gevarieerde seks is goede seks. Maar sommige standjes vragen behoorlijk wat kracht. Zo zijn posities waar de vrouw boven op haar partner zit vaak een grote uitdaging. Push-ups zijn daarvoor de ideale oefening, omdat ze je lichaam trainen om je eigen gewicht te dragen. Het is een uitdagende beweging om onder de knie te krijgen, maar in de slaapkamer zorgt het wel voor een enorme boost van je zelfvertrouwen. En dat is wat écht magie tussen jullie teweegbrengt.

Brug

Thinkstock

Na al dat gestoei is het klaar voor het hoogtepunt. De brug is voor zowel man als vrouw een goede oefening om de musculus pubococcygeus te trainen. De wat?! horen we je denken. De musculus pubococcygeus is een hangmat-achtige spier die loopt vanaf het schaambeen naar het staartbeen en deel uitmaakt van de bekkenbodemspieren. En we weten natuurlijk allemaal dat een sterk bekkenbodem intensere orgasmes betekent. Plan de brug dus maar gauw in je volgende work-outsessie. 
1 reactie

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • JEF JOOSSENS

    Ook aan te raden is om de dames leren samba te dansen, je weet wel die uitdagende bewegingen met de boem boem. Als je een Brazilaanse hebt van boven zitten en die begint met haar kontje te draaien kan ik je verzekeren dat dit een gevoel is die je in Belgie nooit zal hebben. :-)