21 dagen gezond: zin in pizza of een goede biefstuk? Je maakt ze al gezonder én goedkoper met deze kleine aanpassingen

Diëtiste Sanne Mouha maakt zelf pizza.
Carline Vandercruyssen Diëtiste Sanne Mouha maakt zelf pizza.
21 dagen lang geeft diëtiste Sanne Mouha een tip om van een gezonde levensstijl een gewoonte te maken. Vandaag dag 2: af en toe zondigen mag, helemaal als je ‘guilty pleasure’ minder calorieën bevat. Maar hoe maak je een traditioneel gerecht als vol au vent of spaghetti gezonder? En hoe zit dat met de prijs? Wij zochten het voor je uit.

Je hebt 17% van dit artikel gelezen




2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Yvan Van Nieuwenhuyze

    Voor mij gewoon biefstuk zonder al de rest >>geef ze mij maar alle4 = 400cal. en VEEL gezonder dan al die garnituur >

  • De Waen Luc

    Minder calorien ? dan ga je meer eten..