#10YearChallenge verloopt niet voor iedereen rimpelloos: specialisten geven 8 tips om er langer jong te blijven uitzien

10 year challenge - Jessica Biel
Instagram 10 year challenge - Jessica Biel
Op sommigen lijken de jaren geen vat te hebben, anderen zijn behoorlijk getekend door de tand des tijds. Als we één ding onthouden van de #10yearChallenge op Facebook en Instagram is dat de meesten niet rimpelloos hun oude dag tegemoet gaan. Hoe komt dat? We gingen op consultatie bij een geriater en een anti-verouderingsexpert. Zij gaven ook acht tips om er langer jong uit te zien.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Ronald Polutnik

  Als je jong bent helpt het jong uit te zien door een verzorgd voorkomen.. Maar als je eenmaal over de vijftig en zestig komt dan mindert alles en zie je er automatisch ouder uit en dan help niets meer van al die producten die ze op de markt brengen , pure commerce .

 • Brigitte Wilmet

  Zouden beter zeggen,10 jaar puur natuur. Zouden veel sterren niet kunnen mee doen, of er zekers totaal anders uit gezien hebben.

 • Luciano Van As

  Deze Jessica Biel is er zeer zeker nog op verbeterd, was al zeer mooi en is er nog mooier en rijper op geworden.. Chique madam.

 • Ingrid Charlier

  Dit is toch niet objectief. Sommigen van die bekende mensen zien er nu jonger uit dan 10 jaar geleden met dank aan Botox en fillers.

 • Emi De graeve

  op alles staat een houdbaarheidsdatum, ook op mensen.