Pexels
Volledig scherm
© Pexels

‘Farm-to-face’-producten of hervulbare flesjes: zo maak je je beautycase duurzamer in 3 eenvoudige stappen

Duurzaam willen we allemaal zijn. Al is het maar een beetje. Maar in de praktijk is dat niet altijd zo simpel. Niet alleen in onze keuken of in onze kledingkast willen we er aandacht aan besteden, ook in de badkamer is het tijd om hand in eigen douche te steken. Daarom een (f)lesje ecologie: drie manieren om groener te zijn in de badkamer, en een overzicht van de merken die goed bezig zijn.

 1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.
 2. Van losgaan met kreeftenkerstballen tot flashy dino’s spotten: zo start jij december op z’n best
  NINA

  Van losgaan met kreeften­kerst­bal­len tot flashy dino’s spotten: zo start jij december op z’n best

  Het eerste weekend van de gezelligste maand van het jaar is begonnen. Hoe jij daar op de best mogelijke manier van geniet? Binnenshuis óf buitenshuis? Dat beslis je helemaal zelf. Om je alvast wat inspiratie te geven, zetten wij de vijf weekendtoppertjes op een rijtje. Van 68 flashy dino’s spotten in de zoo, happy worden van de origineelste kerstballen tot wegdromen bij heerlijke najaarsmuziek. Het weekend heeft veel goeds in petto!