Zoveel kost een ticket voor het duurste festival ter wereld

Een foto die is geplaatst door Secret Solstice (@secretsolstice) op

Dacht jij dat een ticket voor Tomorrowland al prijzig was? Think again. Wie in Ijsland met een duo VIP-ticket wil gaan dansen op Secret Solstice, telt daar maar liefst € 183.000 voor neer. Wel onder meer inbegrepen in de prijs: een eersteklas vliegticket richting Reykjavík, een villa om te overnachten, en hopelijk ook nog een beetje deftige muziek.

Luxebeesten die twijfelen om meteen hun bankrekening te plunderen voor dit exclusieve festijn moeten we teleurstellen: Secret Solstice 2015 is al voorbij, en vond plaats van 19 tot en met 21 juni in Reykjavík. Het leuke aan dit noordelijke feestje is dat de zon tijdens die 72 uren nooit ondergaat. Op het programma dit jaar stonden onder meer Miss Kittin, Green Velvet en The Wailers.

Niet meteen ronkende namen, maar een VIP-ticket voor dit festival moet het duidelijk van iets anders hebben dan de muziek. Met het duo VIP-ticket van € 183.000 wordt voor jou vervoer geregeld naar het festival, van waar ook ter wereld. Daarnaast kan je rekenen op een luxueuze villa met vijf slaapkamers in Reykjavík voor vijf nachten, helikopter transfers voor vervoer ter plaatse, en een exclusieve privé-ervaring in de Blue Lagoon spa. Je kan ook ten allen tijde terecht bij persoonlijke assistenten, privé-koks, er is een privé-taxi en chauffeur die 24/7 ter beschikking staat, er staat een privé-feestje op een jacht op het programma, en je kan een keer gaan lunchen op een vulkaan.

Gelukkig is het festival niet alleen weggelegd voor de rich and famous. Gewone tickets gingen de deur uit aan 134 euro. Exclusief vervoer, overnachting, maaltijden en privé-feestjes, helaas.