Zo laat je kat zien dat ze je graag heeft

Unsplash
Ze is toch zo schattig, wanneer ze je kopjes geeft of zachtjes staat te spinnen. Maar hoe weet je of je kat je echt graag heeft, of gewoon blij is met dat blikje kattenvoer in je hand?

Het brein achter Simon's Cat legt het ons uit in een originele maar educatieve video. Staat je huisgenootje al aan het raam te miauwen wanneer je thuis komt? Krijg je kopjes of gaat je kat geregeld op haar rug liggen met haar buik naar je toe gekeerd? Misschien vindt ze het wel heerlijk om je trui te kneden? Of loopt ze gewoon altijd en overal achter je aan? Dan zijn jullie de allerbeste maatjes.
3 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • 't is weer van da 't is weer van da

    17jaar lang 2 straat katten gehad. Die beesten alle liefde gegeven maar dje waren echt eigenwijs. Nu heb ik een ras kat een noorse boskat,, maar dit is toch heel wat anders hoor. Die gehoorzaamt die volgt me overal speelt heel graag met me. Veel mensen beschouwen een straat kat gelijk als alle katten maar er is toch een heel groot verschil in hun karaters.

  • Mike Veryser

    Onze kat doet dat ook allemaal... Om eten te krijgen! Van een kat mag je niet meer verwachten dan eigenbelang.

  • Anonymous

    Dit klopt volledig doen de mijne allemaal als ik buiten ga volgen ze me waar ik ga en eentje laat me zelfs mijn werk niet doen die hangt aan mijn benen. Je krijgt veel liefde van een kat . Mijn filmpjes zouden pas te gek zijn.