Zandvoeten van het strand? Met dit trucje krijg je ze in een wip weer schoon

Getty Images/iStockphoto
Met een zonnige week in het verschiet lijkt een tripje naar de kust ongetwijfeld een goed idee... tot je bezweet en plakkend van het zand weer terug huiswaarts moet.

Vooral die lastige zandkorrels die aan je voeten blijven plakken zijn daarbij de grootste pretbedervers. Je onderste ledematen weer zandvrij krijgen is nooit een leuk klusje, en al zeker niet bij kleine kinderen.

Gelukkig deelde TikTokker Stephanie Scheff een handige hack om de voeten van je kroost (en bij uitbreiding die van jezelf) in een mum van tijd weer zandvrij te krijgen. Al wat je daarvoor nodig hebt is een flesje talkpoeder. Breng een ruime hoeveelheid van het poeder aan op de voeten, en je zal merken dat het zand er makkelijk en snel weer vanaf glijdt. Handig!

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.