Winnen! Een tuinfeest voor vaderdag

Nina.be
Volgende week vieren we vaderdag. Ben jij nog op zoek naar een originele manier om papa in de bloemetjes te zetten? Dan hebben wij goed nieuws voor jou, want wij geven alle benodigdheden weg voor een geslaagd tuinfeest.

Hoe beter papa vieren dan met een echt feestje? Dankzij Luxury For Men mogen wij alle ingrediënten aanleveren voor een geslaagde party. Wie deelneemt aan onze wedstrijd maakt kans op een cadeaupakket ter waarde van € 525. Wat je daarin kan vinden?

Luxury For Men

De Valiente XL Icebucket tafel. IJsemmer, decoratief element en stamtafel … de Valiente Icebucket is het allemaal. Gevuld met ijs fungeert hij als ijsemmer, dankzij het apart verkrijgbare tafelbad doet hij ook dienst als design statafel.

Luxury For Men

4 gepersonaliseerde flessen gin. Deze small batch gin is verrijkt met frisse aroma’s van vlierbloesem en andere ongewone botanicals die hem een gewaagd en verkwikkend karakter geven met een prachtig zoete en pittige smaak.

Libby Tumbler
Luxury For Men Libby Tumbler

6 Libby tumblers. Je gin-tonic drinken doe je in een stijlvolle tumbler. Het vintage patroon geeft het glas een unieke uitstraling. Daarnaast liggen de tumblers uitstekend in de hand en zijn ze oerdegelijk van kwaliteit.

Sounds good? Neem dan snel deel aan onze wedstrijd door onderstaand formulier in te vullen. PS: het antwoord op de wedstrijdvraag vind je hier
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.