Werelddierendag: 5 gadgets voor coole eigenaars

Suck.UK
Vandaag is het Werelddierendag, hoera! Als je geen fan bent van harige pluisbollen die je interieur langzaam naar de knoppen helpen, kan je dat waarschijnlijk niet veel schelen. Heb je thuis wel zo'n ondeugend wezen rondlopen (of plannen om er eentje in huis te halen), dan hebben wij voor jou 5 gadgets verzameld die je leven een stuk zullen vergemakkelijken.

DJ-krabpaal
Natuurlijk heeft je kat het op je zetels gemunt: wie wil er nu zijn nagels scherpen aan zo'n saaie krabpaal? Gelukkig bieden de mensen van suck.uk soelaas met deze dj-set die je kat het gevoel geeft dat hij het huisdier van David Guetta is. De krabplaat draait daarenboven ook nog eens als je kat eraan komt, dus het levert je ook nog eens een heleboel Facebooklikes op als je beeldmateriaal online zet. En dan kan je eindelijk stoppen met stressen om je meubilair.

LED-hondenlijn

Dog-e-Glow

Vaders weten het maar al te goed: zodra het donker (en/of nat) is buiten, zitten jullie opgescheept met het uitlaten van de hond. En dan zie je geen hand voor ogen en weet je niet waar je hond zich precies bevindt aan het einde van de lijn, laat staan dat andere chauffeurs het weten. Deze hondenlijn met LED-verlichting mag er dan wel uitzien als kerstverlichting, je huisdier uitlaten in het donker wordt wel een stuk veiliger (en wie houdt er nu niet van Kerstmis?).

De Poochselfie

Een foto die is geplaatst door Poochselfie (@poochselfie) op

Een gekend probleem van elke dierenliefhebber/sociale mediafanaat: een selfie nemen waarbij je hond in de lens kijkt, is nagenoeg onmogelijk. Gelukkig kwamen de mensen van Poochselfie met een geniale oplossing op de proppen. Door middel van een opzetstuk mét bal vestig je de aandacht van ieder dier op je scherm. Gooi hem eerst een paar keer, stop hem in het gadget en voila: een gebiologeerd starend dier zal de uwe zijn.

Het kattentoilet trainingssysteem

Amazon

Niet dat er wat mis is met de ouwe gouwe kattenbak, maar niet iedereen heeft veel plaats om het ding te zetten en toegegeven, het wil wel eens onfris ruiken. Het Litter Kwitter (jawel) trainingssysteem beweert dat het je kat in amper 8 weken leert om het mensentoilet te gebruiken, door middel van een aantal opzetstukken. Of het echt werkt, daar hebben we geen idee van, maar het is het proberen waard. Nu nog een trainingssysteem om het doorspoelen aan te leren.

De frisbee-drinkbak

paww.com

Hondeneigenaars weten dat een tripje naar het park al snel lijkt op een verhuispoging. Speeltjes, water, een drinkbak, een hondenlijn... Je kan echter plaatsbesparen met deze 'Throwbowl', een frisbee die je kan uitduwen tot een drinkbak. Neemt nagenoeg geen plaats in, is bestand tegen scherpen hondentandjes en komt in drie leuke kleurtjes. Veel plezier!