Waarom deze kersverse moeder zo geschokt is

The priceless look on a mamas face who was told she was having a baby girl but received a baby boy!! Talk about a big surprise!! Any one else get a surprise like this at birth? Shared with permission by the parents. #surprise #ultrasoundwaswrong #birth #birthphotography #birthphotographer #baby #newborn #hobart #tasmania #hospitalbirth #midwife #doula #labour #childbirth #birthwithoutfear #motherhood #fourthtrimester
Ondanks alle vooruitgang op vlak van technologie, ook in de medische wereld, hadden de echografieën van deze moeder haar niet voorbereid op de realiteit.

'Het maakt me niet uit welk geslacht het is, zolang het maar gezond is'. Het is een standaard uitspraak van ouders-in-spe, maar als de gynaecoloog je maandenlang verteld heeft dat je een meisje krijgt, begin je je daar toch op voor te bereiden.

Deze Australische mama en haar man hadden al kleertjes gekocht en een naam uitgekozen voor hun dochter, maar bij de geboorte bleek hun kind toch niet zo vrouwelijk te zijn. Geboortefotograaf Jes Jackson kon de stomverbaasde blik in het kraambed op foto vastleggen, en deelde het geweldige beeld met toestemming van de ouders op Instagram.

"Ik dacht dat iedereen een grapje maakte", aldus mama Koto. "Ik geloofde het niet tot ik zelf het bewijs zag. Ik was een paar seconden lang met stomheid geslagen, maar daarna maakte het niet meer uit dat het een jongen was." De ouders hebben hun zoon Taiga genoemd.Video