Te schattig, de collectie die Eva Mouton voor het nieuwe schooljaar ontwierp met Veritas

Veritas
Illustratrice Eva Mouton slaat net als vorig jaar de handen in elkaar met Veritas en lanceert een beestig leuke kindercollectie. Aaibare bosdiertjes sieren de accessoires en kledingstukken en houden je kroost gezelschap in het nieuwe, ietwat vreemde schooljaar. 

Vorig jaar haalde de Gentse Eva Mouton er zeedieren bij: toen kwamen kreeften en visjes in haar eerste collectie voor Veritas piepen. Dit jaar spotten we eekhoorns, bevers, bijen en konijntjes op haar nieuwe creaties. Lekker herfstig, zo’n bende bosbewoners in je kleerkast. “Het zijn allemaal diertjes met een zachte vacht, dus gingen we voor mooie, diepe kleuren en zachte stoffen”, zegt Mouton. 

Van de scrunchie tot de waterfles: overal aaibare bosdiertjes.
Veritas Van de scrunchie tot de waterfles: overal aaibare bosdiertjes.

Met een brede smile

De kledingstukken zijn extra comfortabel, maar kunnen ook tegen een stootje, beloven het merk en de illustratrice. En om helemaal hip naar school te gaan, bevat de collectie ook een brooddoos, drinkfles en andere schattige accessoires zoals mondmaskers, kniekousen, regenlaarzen, tasjes, paraplu’s en ondergoed. Allemaal opgeleukt met een lachend diertje, om je kroost zelfs in coronatijden met een brede smile naar school te laten gaan.  

Met de mondmaskers van Eva Mouton & Veritas gaat je kroost zelfs in coronatijden met een brede smile naar school.
Veritas Met de mondmaskers van Eva Mouton & Veritas gaat je kroost zelfs in coronatijden met een brede smile naar school.

Wat moet dat kosten? Echt niet veel. De snoezige sweater met dikke bever koop je al voor zo’n 25 euro, de regenlaarsjes voor zo’n 22 euro en een boterhamdoos voor zo’n 6 euro. Cute en betaalbaar: dank je, Eva! 

De collectie voor jongens en meisjes tussen 2 en 12 jaar is vanaf vrijdag 21 augustus te koop in de winkels van Veritas en op de website
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Denise Smeesters

    Prachtig en betaalbaar : een combinatie dat je zelden ziet !!!