Stijlvol en budgetvriendelijk: Ikea lanceert eerste lijn voor honden en katten

Ikea
Net voor Werelddierendag heeft de Zweedse meubelgigant verklapt dat het aan een lijn werkt om huisdieren in de watten te leggen. Zoals we dat van Ikea gewoon zijn wordt het een betaalbare collectie die er ontzettend leuk uitziet. En dan het slechte nieuws: het is nog even wachten voor de items in de winkels liggen en je zal ze aanvankelijk niet in België kunnen kopen.

Vergeet de BILLY-kasten en de LACK-tafeltjes. Je nieuwste Ikea-crush zijn hondenkussentjes, kattenbedden en mandjes waar je huisdier perfect in past en die helemaal bij je bestaande meubels van de meubelgigant passen. Zo kun je nu een miniversie van je KLIPPAN-sofa voor je kleine vriend kopen. De nieuwe lijn kreeg de naam LURVIG, wat harig in het Zweeds betekent, en bevat een dertigtal verschillende producten in verschillende maten en kleuren.

Ikea

Dierenartsen hebben geholpen bij de ontwikkeling van de lijn, wat betekent dat alle items volledig voldoen aan de behoeften van jouw favoriete viervoeter. De collectie zal in een eerste testfase op vier belangrijke markten gelanceerd worden: Frankrijk, de Verenigde Staten, Canada en Japan. Als dat een succes blijkt, zal de collectie mogelijk ook in België te koop zijn.

Ikea

Ook de prijzen zijn typisch Ikea. Denk aan een frisbee voor 99 cent, het duurste stuk is een mand van 49 euro.

Ikea
Ikea8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • MYRTHE PASS

  Dit zal zeker succes hebben. Ik kijk er naar uit om dit in de Belgische Ikea 's te vinden.

 • marcel lion

  Maar ze mogen nog altijd niet binnen

 • ijsbreker

  @ Mama Vandrie, ik denk dat je verrast zou zijn! Onze katten zijn groot en kruipen in het kleinste kastje eerst, zet een mandje of doos waar een kat nét in past.. Nog geen minuut later en hij/zij zit erin. Soit als ik dierenzaken/vertier wil kopen ga ik wel naar een show of dierenspeciaalzaak, niet naar Ikea.

 • Anja Verhaert

  Staat een bed beneden . Vermits die nie meer boven kan en het bed in en s.morgens ligt die nog even goe..

 • Raf de katman KATTENADVIES iVZW

  Enkel jammer dat men spreekt van dierenartsen die meehielpen aan de ontwikkeling van... Ik denk dat gedragstherapeuten VEEL beter geplaatst zijn hier maar enfin, beter iets doen dan niks doen.