OPROEP. Wat zijn de grappigste uitspraken van jouw kind over deze vreemde ‘coronavakantie’?

Getty Images
De waarheid komt uit de kindermond, ook in tijden wanneer het misschien niet zo goed gaat met de wereld. Wij zijn op zoek naar de grappigste uitspraken die jullie kroost deed tijdens deze ‘coronavakantie’. 

Had je mini-me een uitgesproken mening over deze toch wel vreemde vakantie? Moest jij schaterlachen met een te gekke uitspraak over dat vreemde virus? Dan horen wij het graag. Binnenkort bundelen wij in een artikel op onze site de leukste uitspraken van jullie kleine spruiten. Mail de grappigste dus zeker door naar valerie.wauters@dpgmedia.be, en vergeet zeker niet de naam en leeftijd van je kind te vermelden. Wij maken vervolgens een selectie tussen de leukste, meest ontroerende of grappigste uitspraken in onze mailbox!  
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.