OPROEP. Ben jij net als Dina Tersago ook een ploetermoeder? Dan horen wij graag jouw verhaal

Dina Tersago.
Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond Dina Tersago.
In ‘Het Huis’ vertelt Dina Tersago deze week over hoe moeilijk het leven soms is als ploetermoeder. “Een vreselijk woord, maar het dekt ook wel de lading. Ik heb twee hevige jongens in huis. Vroeger zette ik hen soms in een leeg bad, zodat ze niet weg konden.”

Klinkt Dina’s samenvatting van het ploetermoederschap je bekend in de oren? Dan horen wij graag jouw verhaal. Hou (of hield) jij er ook opmerkelijke technieken op na om alle balletjes in de lucht te kunnen houden? Of liep je wel eens keihard met je hoofd tegen de muur wat het moederschap betreft? Stuur jouw verhaal (en dan vooral de praktische tips die jij gebruikt om je leven als moeder leuker te maken) naar valerie.wauters@dpgmedia.be en vermeld zeker ook jouw naam, leeftijd en hoeveel kinderen je hebt. 
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Natalie Cuypers

    Elke moeder een ploetermoeder. Een kind opvoeden zonder met je handen af en toe in het haar te zitten, bestaat niet. Maar dat is natuurlijk mijn mening, een 31-jarige mama van een 3-jarige zoon...