NINA tipt: de liefste zeepjes voor baby en mama

Linea Mamma Baby
De Italiaanse familie Olcelli ontwierp een hele lijn bad- en bodyproducten waarmee 'la mamma' haar liefste kindje de beste zorgen kan geven. De verpakkingen zijn prachtig, de ingrediënten komen van organische landbouw en de geuren...doen je dromen van een baby (als die er nog niet is).

Met nog twee maanden te gaan tot de uitgerekende B-day (babyday) kan ik de koopkriebels amper nog onderdrukken. Leuker nog dan haar kleerkastje vullen, vind ik het om de lekkerste zeepjes en smeersels op te zoeken. Ik hou zelf van biobeauty én van mooie verpakkingen, dus voor mijn dochter zoek ik hetzelfde uit.

Deze lijn werd ontwikkeld door de Italiaanse familie Olcelli. Ze kozen voor plantenextracten uit organische landbouw die vrij van toxines zijn en dus geschikt voor de gevoelige huid van mama en baby. De leuke tekeningen (van oa. Giacomino de beer en Pasqualino de vis) werden gemaakt door kunstenares Chiara Belloni. Maar de grootste troef? De geuren! Er zit ook een parfumpje bij dat (bijna) net zo heerlijk ruikt als een baby zelf.

De prijzen zijn ook lief: voor een badproduct betaal je € 9, babydoekjes kosten € 5. Meer info op: www.lineamammababy.com

Linea Mamma Baby
Linea Mamma Baby