Moederdagwedstrijd: win 2 Nespressopakketten!

Nespresso - Caspar Miskin
Als moeder weet je maar al te goed dat er voor je je eerste kop koffie op hebt van enthousiast moederen maar weinig in huis komt. Daarom geven wij twee Nespresso-pakketten weg, met daarin een Nespresso Essenza Mini en 3 Barista Creations smaken. 

Drie op de vier koffiedrinkers kiezen voor koffie met melk. Daarom lanceert Nespresso enkele nieuwe, vakkundig uitgewerkte blends die perfect samengaan met melk. Het Nespresso-team experimenteerde met achttien koffies uit de hele wereld en testte verschillende brand- en maaltechnieken uit. Het resultaat? Barista Creations, een gloednieuw assortiment dat de inspiratie haalde bij professionele barista’s. 

Wie bitterheid, zuurheid, intensiteit, gedurfde smaken en aroma’s op prijs stelt in zijn koffie met melk, vindt dat allemaal bij Barista Creations van Nespresso. Elke creatie is perfect afgestemd op de ideale interactie met melk. Van een kleine cortado tot een grote cappuccino: met elke creatie kan je zelf, bij je thuis, een waaier aan recepten creëren.

De nieuwe blends kunnen ook worden gecombineerd met plantaardige alternatieven voor melk, zoals haver- en sojamelk. Zo kan iedere koffieliefhebber zijn creativiteit de vrije loop laten en in de huid van een barista kruipen.

Het assortiment:

- Chiaro - Italiaans voor ‘licht’. Geïnspireerd op de barista’s in Brooklyn. Chiaro leent zich perfect voor romige koffierecepten met melk. De ultralichte branding zorgt voor zoete accenten van karamel en koekjes wanneer er melk wordt toegevoegd. Geniet dus van een sweet cappuccino.

- Scuro - Italiaans voor ‘donker’. Geïnspireerd op de barista’s in Melbourne. Scuro staat voor een perfecte balans tussen melk en accenten van gebrande koffie. Met melk erbij komt het intense, gebrande en evenwichtige karakter uitstekend tot zijn recht. Ideaal voor een intense cappuccino.

- Corto - Italiaans voor ‘kort’. Geïnspireerd op de Spaanse barista’s. Corto onderscheidt zich door een krachtige smaak en stroperige textuur. In combinatie met melk smaakt deze blend erg donker, kruidig, intens gebrand en gerookt. Geschikt voor een traditionele Spaanse cortado met een wolkje melk.

Nespresso Essenza Mini
Nespresso Nespresso Essenza Mini

Waag je kans

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Emi De graeve

    Dank u, ik wil ze niet. Om gezondheidsredenen moest men dergelijke verpakkingen verbieden. Onlangs docu gezien op de Duitse TV. Men luidt de alarmbel voor plastic maar denkt niet na over het Aluminium in onze voeding. Als in het lichaam kan dementie veroorzaken en we krijgen teveel Alu in onze bloedbanen.