Instagram heeft er een hele handige functie bij

getty
Het werd een tijdje geleden al aangekondigd en nu is het ook echt zover: sinds gisteren kun je meerdere foto's en video's in een en dezelfde Instagrampost delen. Net zoals op Facebook is het dus mogelijk om een album te creëren.

Leuke reis achter de rug? Dan hoef je niet meer eeuwige #throwbacks te posten, want je kan nu simpelweg je hele reisalbum in één post op Instagram online zwieren. Hoe het net werkt? Open de app, laad een foto op en kies daar voor 'selecteer meerdere'. Je kunt tot 10 foto's in één keer posten en je moet ook de laatste update van Instagram uitgevoerd hebben om toegang te krijgen tot de nieuwe functie.

Het handige is dat je alle foto's ook in één keer samen kunt bewerken, zo moet je niet 10 keer achter elkaar dezelfde filter meer kiezen. Nog niet iedereen heeft helaas toegang tot de nieuwe functie, omdat Instagram deze nog volop wereldwijd aan het uitrollen is. Maar lang zal je in ieder geval niet meer moeten wachten.

Joy Anna Thielemans was er natuurlijk als de kippen bij om deze nieuwe functie uit te proberen. Ze deelde gisteren foto's van haar - overigens prachtige - appartement.

Ahhhh finally Instagram let's you scroll through pictures! #thejoyofthisplace ✨ by @hannes.verstraete #slidetothelefttakeitbacknowyall

3,033 Likes, 61 Comments - Joy Anna Thielemans (@joythielemans) on Instagram: "Ahhhh finally Instagram let's you scroll through pictures! #thejoyofthisplace ✨ by..."