Exclusief voor abonnees

Ja, kussende meisjes in K3-clip beïnvloeden jonge fans: “Net op die leeftijd leren kindjes: dit is oké”

Kussende meisjes in clip K3
RV Kussende meisjes in clip K3
Het 'lesbisch koppeltje' in de nieuwe clip van K3 is geen echt koppeltje, en de meisjes zijn ook niet lesbisch. Maar dat maakt niet uit - de jonge fans zien gewoon dat twee kussende meisjes perfect normaal zijn. "En precies op die leeftijd wordt tolerantie gevormd."

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
44 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Shakira moessa

  Is er ver over !! Blij dat mijn dochters van 9 en 5 totaal geen intresse hebben in die trienen !! Integendeel zelfs.. mis de oude garde !

 • peggy peeters

  aan alle mensen die niet geloven in Adam en Eva, en geloven in de Darwin zever. Adam en Eva zijn gemaakt van klei (aarde) en wij mensen zijn van Adam en Eva. wie legt mij dan uit waarom wij in onze lichaam alle grondstoffen hebben? ijzer,magnesium,zout......... stoffen die je terug vind in grond (aarde)

 • Lilianne Van Neylen

  Sommige “sterren” en vooral hun managers zijn compleet zot van hoogmoed, teveel geld en verveling! Van welke aard ook: je mag hier trouwen, kinderen krijgen ... alle wetten zijn gelijkgesteld. Waarom dan nog persee kleine kinderen, die gedrag copieren, verwarren met dit “grote voorbeeld”?! Compleet van de pot gerukt!

 • Pavel Savka

  zet in de plaats van deze twee meisjes twee jongens, en wij zullen zien hoe men dit normaal noemt op dat leeftijd. Propaganda van LGBT onder 16 vind ik erover, hiermee dat ik het eens ben met russische wetgeving ivm propaganda van lgbt onder 16.

 • daniel d'hulst

  Een kind van 3 moet zich hier niet mee bezig houden