Is dit de meest verwende tweeling ooit?

twitter
Isabella en Jacob Hill moeten zowat de meest verwende tweeling ooit zijn. Tijdens de eerste 100 dagen van hun leven droegen ze elke dag een andere designeroutfit én werden ze daarin gefotografeerd. Ouders Dan en Louise Hill telden hier niet minder dan 28.000 euro voor neer.

Isabella en Jacob Hill zijn amper drie maanden oud, maar staan nu al bekend als de meest verwende tweeling van Engeland. De kleintjes droegen nog geen enkele dag van hun leven hetzelfde, en krijgen elke dag opnieuw een andere designeroutfit aangemeten door hun ouders. "Het heeft ons lang geduurd voor we eindelijk zwanger raakten. Toen dat gebeurde met behulp van IVF besloten we dat we deze mirakeltjes alles wilden geven wat we maar konden", aldus moeder Louise. "In mijn omgeving draagt de overgrote meerderheid zelf designerkledij. Ik vind het dus maar logisch dat mijn kinderen dat ook kunnen doen."

Dan en Louise zijn trouwens van plan om het niet bij die eerste 100 dagen te houden. "Hoogstwaarschijnlijk gaan we gewoon verder tot de tweeling 1 jaar oud is", zegt Dan. "En ja, ze zullen altijd designerkledij blijven dragen."

Naast hun prachtige outfits worden Isabella en Jacob ook nog eens overladen met cadeautjes door hun ouders. "Kort nadat de tweeling geboren had gaf ik meer dan 7000 euro uit aan speelgoed voor hen", aldus Dan. Ondertussen staat de totale teller van wat het koppel al uitgegeven heeft aan hun kinderen op een duizelingwekkende 153.000 euro. "Sommige mensen zullen dat misschien zien als verwennerij, maar niets is minder waar", aldus Louise. "Alleen iemand die net als ik dacht nooit kinderen te kunnen krijgen zal me begrijpen. Het feit dat ik nu plots twee kinderen heb zorgt ervoor dat ik hen alles wil geven wat ik maar kan."

Hill Twins on Twitter
Hill Twins on Twitter
Hill Twins on Twitter
Hill Twins on TwitterReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.