Hunkemöller brengt pyjama’s voor honden uit

Hunkemöller
Pyjama’s hebben het altijd goed gedaan als cadeau onder de kerstboom. Maar laten we eerlijk zijn, we vonden altijd al dat er wel leukere en originelere cadeaus bestaan. Daar moeten we nu toch op terugkomen. Want Hunkemöller brengt pyjama’s voor je liefste viervoeter uit.

De temperaturen zijn gezakt en dat betekent dat we vanaf nu liefst elke avond gezellig onder een dekentje kruipen in een warme pyjama. Iets wat het Nederlands lingerielabel Hunkemöller ook is opgevallen, want zij brengen nu ook pyjama’s uit voor honden. Een avondje petflix & chill in matching pyjama’s dan maar?   

De pyjama is gemaakt uit een zachte fleece-stof en komt in drie verschillende stijlen. Er zijn drie maten beschikbaar. De onesie voor dieren kost € 17,99. 

Hunkemöller
Hunkemöller13 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Sas Oostvogels

  Geen haar op mijn hoofd dat eraan denkt om onze honden daarin te verpakken. Ja, ook hier gaat de verwarming uit 's nachts en slapen de honden beneden. Maar vriezen doet het hier binnen toch niet. Ze slapen op een fleece deken en het zijn honden, met een hondenvacht.

 • Wendy Ent

  voor mijn honden ideaal. in de winter hebben ze het erg koud! dus ja ik zou er zeker 1 of 2 gaan halen.

 • Christina Chatzikyriakou

  Ik heb al eens geprobeerd met zijn jasje aan en hij vond dat niet leuk dus dwingt ik niet om aan te doen , maar ik vind dat wel leuke pyjama voor kleine hondjes

 • Moji Sara

  Waneer komen die uit

 • Sandrina Vandervort

  heb er hier eentje die daar wel van zou genieten, die draagt graag jasjes en kleertjes ! helemaal niks mis mee zolang de hond het graag heeft !