George Clooney: "Wat ik doe op dit moment? Vooral veel luiers verversen"

reuters
Het leven van een jonge ouder gaat niet altijd over rozen. Zeker niet als je net twee baby'tjes voor de prijs van één kreeg. Zoals George Clooney en zijn vrouw Amal. De twee zijn sinds de geboorde van hun tweeling dan ook uit de spotlights gestapt om hun gezin op de eerste plaats te zetten. Maar gelukkig wist The Associated Press de acteur te strikken voor een interview.

Het koppel stapte twee maanden geleden uit de schijnwerpers om volop van hun kroost te genieten. De kersverse ouders zijn dan ook apetrots. Vooral George had nooit verwacht dat hij op 56-jarige leeftijd plots vader zou worden van een tweeling, zo vertelt hij. "Het is behoorlijk eng dat je plots de verantwoordelijkheid draagt voor twee mensen,"" vertelt hij. "Op dit moment ben ik vooral bezig met het verversen van luiers en loop ik de hele tijd door het huis met Ella en Alexander op de arm."

Ook kan het het niet nalaten om de loftrompet over zijn vrouw af te steken. "Amal is net een Olympisch atlete. Ze doet het fantastisch." Georges raad voor alle vaders? Neem het leven zoals het komt. "Maak geen plannen, maar geniet gewoon!"
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.