Disneyland Parijs host dit jaar een betaalbaar festival met Steve Aoki

unsplash
Vergeet Werchter, Pukkelpop en Tomorrowland even. Het festival Electroland in Disneyland Parijs laat deze zomer al jouw dromen uitkomen.

De zomer is bijna in zicht en dat wil zeggen dat ook de festivals terug voor de deur staan. Geen ticket kunnen bemachtigen voor Tomorrowland? Dan is dit misschien wel iets voor jou.

Disneyland Parijs blaast dit jaar 25 kaarsjes uit en dat moet gevierd worden. Op 8 juli wordt het pretpark omgebouwd tot een heus muziekfestival. De gelukkigste plek op aarde wordt die dag dus nog iets gelukkiger.

10.000 mensen kunnen op 8 juli dansen met Mickey Mouse op de livemuziek van allemaal top dj's, waaronder Steve Aoki en het Australische duo NERVO. En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, zullen de attracties van het park ook open zijn. 

Klinkt dit nieuws bij jou als muziek in de oren? Koop dan snel je ticket op via de website. Voor een standaardticket betaal je 68 euro. Het privilege-ticket, dat je ook toegang geeft tot het park vanaf 16 uur, kost 85 euro.

Steve Aoki
anp Steve Aoki

Disneyland Paris on Twitter

Electroland arrive le 8 juillet 2017, préparez-vous pour un concert #électro événement au cœur du Parc Walt Disney Studios ! https://t.co/687D3nsPT5