Bewust kinderloos koppel verovert het web met zwangerschapsaankondiging

Imgur
De Amerikaanse Carrie en haar vriend mogen dan al 3 jaar getrouwd zijn, ze willen bewust geen kinderen en daar hebben ze zelf geen enkel probleem mee. Alleen hun omgeving denkt daar anders over. Bij elke mogelijke gelegenheid worden ze lastiggevallen met vragen over een baby en dus besloot het koppel daar iets aan te doen.

Op Imgur postten de twee een "zwangerschapsaankondiging", met een bijhorende foto waarop Carrie hoogzwanger poseert. Op de tweede foto lijkt haar buik echter wat bobbelig en vanaf foto drie wordt het duidelijk dat er geen baby maar een hondje onder haar T-shirt zit. Inderdaad gezinsuitbreiding, maar dan met hondje Leilu. "Iedereen bleef ons maar lastigvallen met vragen over een baby. Dit is goed genoeg, toch?" schrijft Carrie bij de foto's.

Imgur

De foto werd ondertussen al meer dan 1,5 miljoen keer bekeken en ze krijgt heel wat steun. "Ik haat mensen die de nood voelen om anderen onder druk te zetten om kinderen te krijgen" schrijft iemand bijvoorbeeld onder de foto. "We zitten in dezelfde situatie, nu verwachten we onze tweede puppy,' zegt iemand anders. "Jaren geleden besloten wij om geen kinderen te krijgen. Toen kon niemand daar van over. Nu zijn al onze vrienden jaloers" is een andere comment onder de post.

Aan Upworthy liet Carrie ondertussen weten dat ze overweldigd is door alle lieve reacties. "Bewust geen kinderen willen, is duidelijk een onderwerp waar veel mensen een mening over hebben. Het is fijn om te merken dat er nog mensen zijn die er hetzelfde over denken als ons."
Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels