Auw: deze mama toont haar borsten na een liter te kolven

Foto ter illustratie
Thinkstock Foto ter illustratie
Een kind is een wonder der natuur, maar het leven van een moeder is daarom niet altijd rozegeur en maneschijn. Soms doet het zelfs verdomd veel zeer, tijdens de bevalling bijvoorbeeld. Maar ook die borstvoeding is niet altijd een pretje, bewijst deze dame.

Borstvoeding geven is gezond én goedkoop, maar niet echt makkelijk te regelen. Die melkproductie houdt immers niet op als je baby even geen honger heeft of slaapt, en dus loop je soms rond met erg pijnlijke borsten. Als je dan net zoals Chi-Chi LaFlare 'overproduceert', heb je ineens een wel erg grote cup bij het opstaan.

De dame, die een steungroep leidt voor vrouwen die borstvoeding geven en hun melk willen delen, postte foto's op Instagram van haar cup voor en na het afkolven. "Ik wist niet wie die vrouw met de enorme borsten was", schrijft ze bij de foto, die er erg pijnlijk uitziet. Na het kolven had ze niet minder dan een liter moedermelk weggehaald en waren haar borsten duidelijk geslonken.

Een herkenbare situatie, zo blijkt. Chi Chi krijgt erg veel steunbetuigingen van andere moeders die borstvoeding gaven. "Ik kan me voorstellen dat je enorm opgelucht was na het kolven", klinkt het. De vrouw doneert overigens het grootste deel van haar overproductie.

When you sleep in and wake up not knowing who that girl is with the huge knockers... #tbt #imissmyhouse #40oz #nobeer #milkmaker #milklovestory #epmom #breastfed #milkdonor #chichismagicmilk #milksharing #pumping #humanmilkforhumanbabies #chichimilk #exclusivepumping #sometimesbreastfeedinglookslikethis #milkymamas #oversupply #gotbreastmilk #sharingmilksharinglove #liquidlove #liquidgold #ipumplove #blackwomendobreastfeed #normalizebreastfeeding #hm4hb #legendairy #feedallthebabies


Video