5 DIY ideeën voor moederdag

Pinterest
Nog 9 dagen te gaan voor het moederdag is. Dat wil zeggen dat je nog uitgebreid de tijd hebt om zelf een prachtig cadeau voor je moeder in elkaar te knutselen. Zelf mama? Stuur deze link dan subtiel door naar je kroost.

Zelfgemaakt kaartje met vingerafdruk

Soms hoeft een persoonlijk cadeau echt niet ingewikkeld te zijn. Deze kaarten met vingerafdrukken kunnen zelfs de allerkleinsten in elkaar knutselen.

Fingerprint Sheep Mother's Day Card Idea
14 Easy Mother's Day Card Ideas

Bokaal met beautyspulletjes

Welke mama houdt er niet van om in de watten gelegd te worden met beautyspullen. Een leuke verpakking geeft sowieso een extra persoonlijke toets.

35 Easy DIY Gift Ideas Everyone Will Love (with pictures)

Gepersonaliseerde onderzetters

Een onderzetter komt altijd van pas, en al helemaal wanneer hij een persoonlijke touch meekreeg. Maak je eigen foto-onderzetters met behulp van de tutorial die je op deze website vindt.

How to Make DIY Photo Coasters

Persoonlijke koffiemok

Het is geen geheim dat vele moeders 's ochtends een goede tas koffie kunnen gebruiken na alweer een zware nacht. Waarom haar dan geen plezier doen met een voorwerp waarvan je zeker weet dat ze het zal gebruiken? Een witte mok kan je makkelijk personaliseren met een grappige quote, abstracte print of schattige handafdruk. Aan jou de keuze, want er zijn eindeloos veel mogelijkheden. Instructies vind je onder andere op deze website.

I Love how we don't have to say out loud that I'm your favorite child mug, mother mug, mommy mug, greatest blessing mug, funny mug for mom
What To Give Your Mom For Mother's Day: 15 DIY Gift Ideas She'll Love

Zeg het met bloemen

De mooiste bloemen hoeven niet duur te zijn. Verf enkele mason jars of oude confituurpotten in bij elkaar passende pasteltinten. Mooi met bloemetjes uit de winkel, nog mooier met exemplaren vers uit de tuin.

Painted Mason Jars for SpringReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels