“Het pad van Cle dat het mijne kruiste, het is het beste dat me kon overkomen”, Josje Huisman (32) zit op haar roze wolk

Dat er leven is na K3, weet zij als de beste. En in december doet ze daar letterlijk een schepje bovenop: Josje Huisman wordt voor het eerst mama. “Ik ben hier zo ongelooflijk klaar voor.”

Dik zeven maanden ver is ze. Het staat haar wondermooi, een bolle buik. En een zachte gloed, dat is wat een zwangerschap met je doet. Stipt op tijd komt ze die zaterdagochtend aan, vergezeld door Amsterdammer Cle Gyimah (27), haar vriend en toekomstige papa van haar kindje. Van hem weten we niet gek veel, maar wel dat hij een gentleman is. Zo blijft hij even hangen in de fotostudio tot Josje goed en wel gesetteld is bij een kopje thee: hij zal haar ook weer komen ophalen als ze klaar is. Nog een snelle zoen en weg is ie. Cle is een fraaie verschijning. Eén die Josje zeker niet verborgen houdt, maar over wie ze evenmin veel wil blootgeven. Graag zien is soms ook een beetje afschermen. Bewaren in je coconnetje. Voor jezelf houden. Dat deed ze tot voor kort ook met de zwangerschap. “Ik had eerst geen behoefte om daar interviews over te geven. Maar nu kan het wel”, zegt ze met een stralende glimlach die evenveel betekent als: nou, steek maar van wal.

Je hebt 7% van dit artikel gelezen
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Marc Sierens

  Voor de tijd dat het zal duren,

 • ingrid joosten

  Laat haar nog maar even genieten van haar roze wolk. De zorgjes en de baby-blues komen toch vanzelf.

 • huib matthijssen

  Ik mag ze graag. Ik wens haar en man veel baby geluk.

 • Regine De Brouwer

  Een prachtige dame ..Open en eerlijk zoals ik wil dat de mensen zijn .Ze was het beste wat K3 kon overkomen na dat Kathleen was uitgestapt ... Ik heb je graag Josje samen met Karen ..Twee toffe madammen .

 • Jef Lois

  Afwachten vrouw hoe lang je dat nog zal zeggen?