Aldi
Volledig scherm
© Aldi

Exclusieve lingerielijn van Sylvie Meis strijkt neer in Belgische ALDI-winkels

Van een frivool lingeriesetje tot een sexy pyjama of kamerjas: vanaf zaterdag 7 augustus kan je de nieuwe kledinglijn terugvinden in alle Belgische ALDI-winkels. De collectie is ontworpen door de Nederlandse presentatrice en topmodel Sylvie Meis. “Ik wilde kledingstukken maken waarin alle vrouwen zich gewoon goed kunnen voelen.”

4 reacties

 • Leenaerts anita Leenaerts anita

  21 uur geleden
  Waarom altijd alleen kleine maten . Er zijn genoeg vollere vrouwen die ook graag mooie lingerie of nacht kledij dragen denk ik . Het zou leuk zijn moest er ook eens aan de grotere maten gedacht worden dan een l die dan meestal nog als een medium valt .
 • Elke Celis

  4 dagen geleden
  Ik zou het geweldig vinden als Aldi ook eens azn de ietwat molligere vrouw denkt. Maten als XL en 46—48 zijn nooit te vinden. Wat ben je dan met betaalbaar?
 • ISABEL FRANCOIS

  4 dagen geleden
  Alle vrouwen?Vrouwen met maximum maatje 40 of 42 !
 • Willem Helsen

  4 dagen geleden
  Op naar de Aldi!
 1. Lesley-Ann Poppe lanceert vegan collectie valse wimpers en wimperlijm
  1

  Lesley-Ann Poppe lanceert vegan collectie valse wimpers en wimperlijm

  Het assortiment van Lesley-Ann Poppe haar cosmeticamerk breidt uit met een vegan collectie valse wimpers van 100 procent menselijk haar. Daarnaast kan je er ook wimperlijm op basis van natuurlijke ingrediënten terugvinden. Hiermee zet de Belgische onderneemster een nieuwe stap naar een duurzamere collectie. Zo wil Lesley-Ann Poppe aantonen dat ecologische beautyproducten van topkwaliteit ook budgettoppers kunnen zijn.