Anne Zagré.
Volledig scherm
PREMIUM
Anne Zagré. © Kenneth Van de Velde / Kenneth Van de Velde

EXCLUSIEF. Zo kende je topatlete Anne Zagré (32) nog niet. “Ik had als klein meisje al een imposant lichaam”

“De juiste voeding is belangrijk. Vlak voor de competitie moet ik echt scherp staan.” De buik is altijd een gevoelige plek geweest. Maar deze vrouwen tonen hem tóch, open en bloot. Atlete Anne Zagré (32) vertelt wat ze allemaal moet doen om in topvorm te blijven - en ja, dat is héél hard werken. “Als ik over mijn limieten ga, krijg ik buikpijn.”

  1. Hoe klaag ik minder? Is het besmettelijk en wanneer vinden anderen me een zaag? Prof leert ons alles over gezeur

    Hoe klaag ik minder? Is het besmette­lijk en wanneer vinden anderen me een zaag? Prof leert ons alles over gezeur

    Je collega doet het over het werk, je partner over rondslingerende sokken en je moeder over hoe weinig je haar bezoekt: zeuren. Zijn er dan geen positivo’s? Is klagen (on)gezond en slecht voor de groepssfeer? Volgens professor Elfi Baillien, gespecialiseerd in groepsdynamieken, valt er heel wat te vertellen over het mechanisme van klagen en zagen. Ze beantwoordt 7 prangende vragen. “Jouw geklaag kan een bron van stress zijn voor anderen.”
  2. HOROSCOOP. Weinig energie voor Vissen en grillige financiën voor Stier: astrologe Esther voorspelt je week

    HOROSCOOP. Weinig energie voor Vissen en grillige financiën voor Stier: astrologe Esther voorspelt je week

    Elke week onthult astrologe Esther Van Heerebeek nu nog diepgaander wat de sterren mogelijks voor jou in petto hebben. Stellen je gezondheid en je geld het goed en welke plottwists staan er je in je carrière of liefde te wachten? Esther geeft voor elk sterrenbeeld een helder overzicht. “Voor iedereen geldt dat de financiële wereld momenteel aan het veranderen is. Ga dus verstandig met je geld om.”