Sien Wynants.
Volledig scherm
PREMIUM
Sien Wynants. © Dieter Bacquaert

Ex-Ketnetwrapper Sien Wynants over flirtende papa’s en haar babegehalte. “Ze stuurden me op Instagram”

Negen jaar lang entertainde Sien Wynants (32) de allerkleinsten, intussen doet ze hetzelfde voor volwassenen bij Radio Willy. Ze hoopt dat papa’s haar nu geen uitdagende berichtjes meer zullen sturen, zoals tijdens haar periode bij Ketnet, toen ze ook nog eens met bodyshaming te maken kreeg. En dat is niet de enige kwetsende roddel over haar in omloop. “Mensen zeggen me dat het zot is dat ik met mijn uiterlijk op televisie kan komen.”

  1. “Ik lijk een hulpeloze vent”: comedian Henk Rijckaert klapt uit de biecht over intieme blunders en vader zijn

    “Ik lijk een hulpeloze vent”: comedian Henk Rijckaert klapt uit de biecht over intieme blunders en vader zijn

    Stand-upcomedian Henk Rijckaert (48) trekt sinds deze maand de theaters in met zijn comedyshow ‘Influencer’. Verder heeft hij een YouTubekanaal, Koterij, waarin hij elke week een DIY-project uit zijn mouw schudt. Voor nu hield hij het bij elf zelfgevonden antwoorden op enkele pikante vragen. Van zijn schoonvader kussen tot vandalisme plegen: de comedian is er bloedserieus over.
  2. Zangeres Pauline Slangen (20) van ‘Regi Academy’ over liefde, illegale ID’s en dronken zijn. “Ik ben een halve vent”

    Zangeres Pauline Slangen (20) van ‘Regi Academy’ over liefde, illegale ID’s en dronken zijn. “Ik ben een halve vent”

    Zangeres Pauline Slangen (20) won het vorige seizoen van ‘Regi Academy’ op VTM 2 en ook haar eerste single zonder Regi ‘Uit Mijn Hoofd’ scheert hoge toppen. Daar drinkt ze al eens een paar shotjes limoncello op, geeft ze toe wanneer ze onze stoute vragen beantwoordt. Of ze beloont zichzelf met een andere guilty pleasure. “Ik ben shopverslaafd. Per maand bezoek ik zeker zeven keer een winkel om iets te kopen.”