KMSKA x Essentiel.
Volledig scherm
KMSKA x Essentiel. © KMSKA x Essentiel

Essentiel Antwerp brengt samen met KMSKA kunst tot leven: “Een eer om met hen samen te werken”

Enkele dagen geleden vond de langverwachte heropening van het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen (KMSKA) plaats. Hoe kan dit beter worden gevierd dan met een modieuze samenwerking? Essentiel Antwerp greep deze kans met beide handen en komt nu met een collectie van ‘draagbare kunstwerken’ op de proppen.

0 reacties

 1. Je broek laten openstaan is cool: “Ook curvy mannen en vrouwen claimen de trend”

  Je broek laten openstaan is cool: “Ook curvy mannen en vrouwen claimen de trend”

  “Je vogeltje gaat vliegen”, zou onze eerste reflex zijn. Maar laat die uitspraak maar achterwege als je een tiener ziet wiens broek openstaat. Geen teken van nonchalance, noch van een te zware maaltijd die werd gegeten, wel een zeer bewuste zet. Want wie zijn jeans niet dichtknoopt, maakt een modestatement. “Voel je niet slecht als je broek niet past. Laat hem openstaan en je ziet er sexy en cool uit.”
 2. De stoute kantjes van comedian Lukas Lelie. “Als ik dronken ben stuur ik liefdevolle sms’en naar mijn vriendin”
  PREMIUM

  De stoute kantjes van comedian Lukas Lelie. “Als ik dronken ben stuur ik liefdevol­le sms’en naar mijn vriendin”

  Uitblazen van ‘De ideale wereld’ kan comedian Lukas Lelie (32) als kersverse papa niet. Bovendien loopt zijn theatertour ‘Kwestie van smaak’ volop en moet hij als familieman dringend op zoek naar een (peperdure) auto. En naar een dieet, want de laatste maanden liet Lelie het hangen, vertelt hij. “In geslaagde dieetperiodes geef ik mezelf een zeven op tien. Nu geef ik mezelf een zes.”