SPNKD, Caviar de la Nuit, Fetish Café.
Volledig scherm
PREMIUM
© SPNKD, Caviar de la Nuit, Fetish Café.

Erotisch feest in een kasteel of BDSM in een loft: 3 pikante plekken in ons land. “Onze wachtlijst wordt langer”

Een zweepje, handboeien, BDSM of trio’s: fetisjes zijn alsmaar minder taboe in de slaapkamer van de Belg. En ook daarbuiten zijn er plekken die onze drempel verlagen. Op Wereld Fetisjdag nemen we een pikante blik achter de schermen bij ‘playroom’ SPNKD, de erotische luxefeesten van Caviar de la Nuit en het Fetish Café. “De ruimte waar de gasten intiem kunnen zijn is een extraatje dat de avond meer kruiding geeft, niet het hoofddiner.”

 1. Triootjes beleven: Lize, Anna en Tom vertellen expliciet hoe dat écht verloopt. “Single vrouwen zijn ‘unicorns’”
  PREMIUM

  Triootjes beleven: Lize, Anna en Tom vertellen expliciet hoe dat écht verloopt. “Single vrouwen zijn ‘unicorns’”

  Seks met meerdere mensen staat bij velen bovenaan het verlanglijstje. Dat blijkt zelfs uit onze reeks ‘Breek de Week’ waarin heel wat Vlamingen toegeven dat ze erover fantaseren. Lize, Tom en Anna probeerden het al een keertje en klappen uit de biecht over álle voordelen en de valkuilen. Hoe begin je eraan? Nodig je een vriend(in) of vreemde uit in bed? En wat met jaloezie? “Een trio is niet vergelijkbaar met ‘gewone’ seks. Je spreekt af om 20 uur ’s avonds en vrijt de hele nacht door.”
 2. Sonja (63) ontdekt eindelijk kinky seks en BDSM dankzij Ben (60): “Tepelklemmen, beenstang: ik zei nooit nee”
  PREMIUM

  Sonja (63) ontdekt eindelijk kinky seks en BDSM dankzij Ben (60): “Tepelklem­men, beenstang: ik zei nooit nee”

  Rond haar zestigste is Sonja* opnieuw single: ze noemt zichzelf een katholiek opgevoede dame, die in haar relaties nooit seks had voor haar eigen genot. Tot ze dankzij Tinder Ben* (60) ontmoet: een warme zakenman die haar vertrouwen wint en haar bij elke vrijpartij een kinky speeltje doet ontdekken. Handboeien, tepelklemmen, voorbinddildo’s, een beenstang: Sonja beleeft op rijpe leeftijd eindelijk haar ‘Fifty shades of Grey’ en vertelt ons er —anoniem — alles over. “Het is zó verslavend.”
 3. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.