Nathalie Samain
Volledig scherm
PREMIUM
© Nathalie Samain

‘Ella’-actrice Darya Gantura: “Toen een mannelijke medewerker mij lastigviel, gaf de baby in mijn buik me de kracht om er iets van te zeggen”

Actrice Darya Gantura (35), die het personage Ella in de gelijknamige serie vertolkte, werd midden in de pandemie voor het eerst mama. En dat liep niet van een leien dakje. Zoontje Felix sliep slecht en Darya miste qualitytime met haar vriend. “Soms, tijdens al die slapeloze nachten, zie je het niet meer zitten.” Maar de zwangerschap en het moederschap maakten Darya ook sterker. Dat hielp haar om op een filmset voor het eerst haar grenzen te stellen. 

  1. Laura Tesoro is ambassadeur van Rode Neuzen Dag: “Speciaal? Zo zie ik mezelf niet. Ik probeer constant iedereen te overtuigen van mijn kunnen”
    PREMIUM

    Laura Tesoro is ambassa­deur van Rode Neuzen Dag: “Speciaal? Zo zie ik mezelf niet. Ik probeer constant iedereen te overtuigen van mijn kunnen”

    Laura Tesoro werd bekend dankzij The Voice, vertegenwoordigde ons land op het Eurovisiesongfestival en is nu ambassadeur van Rode Neuzen Dag. Op bepaalde vlakken in haar leven is ze precies waar ze wil zijn, maar er is nog plek voor grote dromen. En die laat ze niet tegenwerken door de negatieve invloeden die ze krijgt via sociale media. “Ik geef negatieve opmerkingen dikwijls een ‘like’ om te laten zien dat ik ze gelezen heb. Ze blijven mij bij, maar ik probeer er tegelijk ook uit te leren.”