Volledig scherm
© unsplash

Elke dag een foto nemen maakt gelukkig

Je beter voelen in 1 2 3? Neem elke dag een foto. Althans, dat is toch wat de universiteiten van Lancaster en Sheffield aanraden. De verbetering komt er dankzij de sociale interactie, manier waarop mensen voor zichzelf gaan zorgen en de mogelijkheid om terug te denken aan een mooi moment. 

4 reacties

 • DIRK VAN DESSEL

  3 jaar geleden
  Elke dag pinten drinken ook.....
 • Geert Vaelen

  3 jaar geleden
  Ik neem nooit een foto van mezelf, wil dat dan zeggen dat ik depressief ben of zo? Nee, ik ben ook gelukkig. Ik neem alleen een foto van iets waar ik een aandenken van wil. Ik moet toch niet dagelijks een aandenken hebben van mezelf, ik zit dagelijks in hetzelfde lichaam.
 • Jan Janssens

  3 jaar geleden
  Dat gelukkiger zijn heeft dan niets te maken met die foto, wel met de extra activiteit die dan geforceerd wordt door die foto. Drijft je het nog verder dan ben je zoals die instagrammers die hun leven leiden in functie van een foto en op de duur instorten. Wat een flutonderzoek.
 • Pascal De Groote

  3 jaar geleden
  Enkel gestoorde mensen maken elke dag een foto, de ergste meestal van zichzelf.
 1. Nieuwe Adidas-campagne wil fitnessindustrie inclusiever maken: “Het is een giftige omgeving die vrouwen onzeker maakt”

  Nieuwe Adi­das-campagne wil fitnessin­du­strie inclusie­ver maken: “Het is een giftige omgeving die vrouwen onzeker maakt”

  Langzaam maar zeker weet de fitnessindustrie zich uit haar spandex keurslijf van maatje 34 te wurmen. Voorloper is sportmerk Adidas, dat in hun gloednieuwe ‘Watch Us Move’-campagne vrouwen met alle vormen en maten in de spotlights zet. Bodypositive yoga-activiste Jessamyn Stanley is een van de gezichten. In een industrie die zo vetfobisch is, is meer inclusiviteit broodnodig, zegt ze. “Je krijgt het gevoel dat je er op een bepaalde manier moet uitzien om aan sport te mogen doen.”
 1. Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteerden ze een embryo
  Play

  Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteer­den ze een embryo

 2. Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen
  Play

  Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen