Damon De Backer
Volledig scherm
PREMIUM
© Damon De Backer

Eindelijk geen lange wachtrijen meer: probeer het vrouwenurinoir op de Gentse Feesten

Rechtopstaand plassen een alleenrecht voor de man? Met een vrouwenurinoir op de Gentse Feesten probeert ontwerpster Ellen Lejeune dat sanitair seksisme eindelijk van de baan te ruimen. De volle blazen nabij de Vlasmarkt reageerden verlost, maar ook een tikkeltje onwennig.

8 reacties

 • Joseph Van de Perre

  3 jaar geleden
  Wanneer ze dat kunnen , zal het tegen een boom ook wel lukken
 • Piet Van Buggenhout

  3 jaar geleden
  Mag ik als man daar niet in gaan pissen? Alarm! Help! Discriminatie!
 • Frank Joos

  3 jaar geleden
  Is hoogstwaarschijnlijk VEEL hygiënischer dan gewoon toilet.
 • Willy Slegers

  3 jaar geleden
  Kan mij voorstellen hoe dat er na een paar gebruikers uit zal zien. Mannen kunnen al niet richten dus ik zie de eerste vrouw al buitenkomen met natte broek. Ramon; bij het lange wachten vergeet je het eindeloos spiegel kijken, haar goed leggen en selfie om facebook te updaten> Verschil: man : 30 seconden; vrouw: 5 minuten. En ik kan het weten want ik sta op den A-werp ad wc's
 • Ramon Simon

  3 jaar geleden
  Waarom zouden er dan geen lange wachtrijen meer zijn? Bij mannnen moet je ook wachtne als er veel volk is, of blijve vrouwen voor hun plezier zitten. Maar je moet u broek toch naar beneden doen, u benen openen zonder dat de broek en ondergoed tegenwerkt en naar voor schoffelen. Ben benieuwd naar wat vrouwen ervan vinden en niet mannenhaatsters die iets uitvinden als sanitair seksisme, wat dat mag betekenen.
 1. ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt
  TV
  2

  ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt

  ‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ wordt gruwelijk goed bekeken op Netflix. De controversiële tiendelige reeks over de Amerikaanse lustmoordenaar/kannibaal die tussen 1978 en 1991 zeventien jongens en jonge mannen om het leven bracht, kende volgens de streamingzender het beste debuut ooit én krijgt deze week een toemaatje in de vorm van een driedelige docu. Dat true crime vermengd met tv-drama massaal veel belangstelling lokt, is een fenomeen waar veel verdeeldheid rond bestaat. Maar indien het primitieve, instinctieve deel van uw psyche hongerig blijft naar meer, dan zijn er genoeg seriemoordenaarverhalen om de rest van het jaar mee op te vullen.
 2. Maxime vraagt Issy ten huwelijk tijdens een duik in Thailand: “Ik ging nooit trouwen, en toen zag ik haar”

  Maxime vraagt Issy ten huwelijk tijdens een duik in Thailand: “Ik ging nooit trouwen, en toen zag ik haar”

  De Vlaamse Maxime is op wereldreis wanneer hij de Thaisy Issy leert kennen. De twee worden al snel verliefd en delen één grote passie: freediven. Het is meteen ook de manier waarop Maxime zijn liefde ten huwelijk vraagt. Al loopt dat niet helemaal volgens plan. “Het blad met ‘Wil je met mij trouwen’ verstopte ik in mijn wetsuit, zodat Issy niets zou merken.” Dácht hij … Hoe Maxime deze indrukwekkende verloving in het geheim voorbereidde én hoeveel hij ervoor betaalde, vertelt hij ook.