Damon De Backer
Volledig scherm
PREMIUM
© Damon De Backer

Eindelijk geen lange wachtrijen meer: probeer het vrouwenurinoir op de Gentse Feesten

Rechtopstaand plassen een alleenrecht voor de man? Met een vrouwenurinoir op de Gentse Feesten probeert ontwerpster Ellen Lejeune dat sanitair seksisme eindelijk van de baan te ruimen. De volle blazen nabij de Vlasmarkt reageerden verlost, maar ook een tikkeltje onwennig.

8 reacties

 • Joseph Van de Perre

  2 jaar geleden
  Wanneer ze dat kunnen , zal het tegen een boom ook wel lukken
 • Piet Van Buggenhout

  2 jaar geleden
  Mag ik als man daar niet in gaan pissen? Alarm! Help! Discriminatie!
 • Frank Joos

  2 jaar geleden
  Is hoogstwaarschijnlijk VEEL hygiënischer dan gewoon toilet.
 • Willy Slegers

  2 jaar geleden
  Kan mij voorstellen hoe dat er na een paar gebruikers uit zal zien. Mannen kunnen al niet richten dus ik zie de eerste vrouw al buitenkomen met natte broek. Ramon; bij het lange wachten vergeet je het eindeloos spiegel kijken, haar goed leggen en selfie om facebook te updaten> Verschil: man : 30 seconden; vrouw: 5 minuten. En ik kan het weten want ik sta op den A-werp ad wc's
 • Ramon Simon

  2 jaar geleden
  Waarom zouden er dan geen lange wachtrijen meer zijn? Bij mannnen moet je ook wachtne als er veel volk is, of blijve vrouwen voor hun plezier zitten. Maar je moet u broek toch naar beneden doen, u benen openen zonder dat de broek en ondergoed tegenwerkt en naar voor schoffelen. Ben benieuwd naar wat vrouwen ervan vinden en niet mannenhaatsters die iets uitvinden als sanitair seksisme, wat dat mag betekenen.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).