© Goodcopy.ink / Eva Donckers
Volledig scherm
© Goodcopy.ink / Eva Donckers © Goodcopy.ink / Eva Donckers

Eentje met geschreven erotica of wanderlust? Deze 12 originele jaarkalenders gidsen jou doorheen 2022

Binnen enkele dagen staat een nieuw jaar voor de deur en dat betekent niet alleen goede voornemens, maar ook een gloednieuwe jaarkalender. Het is het perfecte attribuut in je keuken om je sociale agenda bij te houden, de verjaardag van je geliefden niet te vergeten of gewoon, elke dag ‘een secondje van plezier’ te hebben dankzij een grappige quote. En het beste van alles? De jaarkalenders bestaan ook in 2022 in alle vormen, kleuren en maten. Hieronder vind je alvast 12 onmisbare exemplaren voor de reizigers, de bromberen en de kattenlovers onder ons. 

 1. "Vermijd restjes en sla geen maaltijden over." Diëtist Sanne Mouha vertelt hoe je het beste eet tussen kerst en Nieuwjaar
  PREMIUM

  "Vermijd restjes en sla geen maaltijden over." Diëtist Sanne Mouha vertelt hoe je het beste eet tussen kerst en Nieuwjaar

  Eindejaar is traditioneel een tijd van uitgebreid eten en drinken. Hoe lekker de ovenhapjes, gourmet en de glaasjes alcohol ook zijn: op een bepaald moment heb je er de buik vol van. Maar wat eet je dan het best tussen kerst en Nieuwjaar? Is een detoxkuur de ideale methode om een periode van overdaad het hoofd te bieden? Diëtiste Sanne Mouha vertelt er alles over. “Wie per se wil detoxen, doet het beter pas na Nieuwjaar.”
 2. EXCLUSIEF. Julie Van den Steen verloor haar zwangerschap. “Ik durf de kinderkamer nog altijd niet te openen”

  EXCLUSIEF. Julie Van den Steen verloor haar zwanger­schap. “Ik durf de kinderka­mer nog altijd niet te openen”

  Presentatrice Julie Van den Steen (30) maakt vandaag bekend dat ze haar kindje verloor tijdens de zwangerschap. Aan NINA vertelt ze exclusief haar verhaal: hoe ze in enkele weken van de hemel naar de hel ging en over het verdriet dat door de buitenwereld zwaar onderschat wordt. “Het gesprek was koud, zakelijk, maar de impact immens. Ik ging van hoop en dromen naar ... er zit een dood kindje in mij.”