Volledig scherm
© Getty Images

Een vaderdagscadeau voor elk type papa

Een kleine maand na Moederdag is het de beurt aan de papa’s, zondag 10 juni is het Vaderdag. Omdat een stijlvol, leuk en vooral origineel cadeau vinden geen sinecure is, lijsten wij een aantal cadeautjes op ter inspiratie.

3 reacties

 • emiel wouters

  2 jaar geleden
  Als men mij vraagt wel cadeau ik wel wil. zeg ik altijd, "Ik wil niets, als je niets vind mag je dat voor mij zoveel kopen als je wil". Echt als er iets is wat ik niet wil is het echt wel een cadeau. Maar zeg ik altijd, "geef ze eten, anders gaan ze dood". En dan kan het plezier beginnen.
 • bart verloy

  3 jaar geleden
  Hmmm, laat de cadeautjes maar komen .
 • Mario Adams

  3 jaar geleden
  Wordt het niet tijd om al die onzin van moederdag en vaderdag af te schaffen...? Dat is gewoon één commerciële bedoening. Als ouders zet je kinderen op de wereld om ervoor te zorgen. Als je daar een beloning of erkenning voor verwacht, blijf dan kinderloos. Je kinderen hebben er niet om gevraagd om geboren te worden.
 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 2. Yasmine Marchals zoontje heeft diabetes, dus moest ze anders leren bakken: 3 slimme recepten uit haar boek ‘Ongewoon zoet’

  Yasmine Marchals zoontje heeft diabetes, dus moest ze anders leren bakken: 3 slimme recepten uit haar boek ‘Ongewoon zoet’

  Als fervente bakster deelde Yasmine Marchal op haar blog ‘Tartes Yaya’ alles wat lekker en zoet is. Toen zoontje Ilyas diabetes type 1 bleek te hebben, gooide ze haar bakexperimenten om door vetten, suikers en vezels slim te combineren en het toch lekker te houden. Zo kan iedereen ervan genieten. Haar succesrecepten heeft ze gebundeld in ‘Ongewoon zoet’ en wij mogen exclusief drie recepten uit het boek prijsgeven. Van koekjes over kokosrotjes tot taart: met de slimme ingrepen van Yasmine zijn die heerlijke zoetigheden een pak minder ongezond.
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"
  Play

  Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"