Een quasi onzichtbare beugel of Invisalign.
Volledig scherm
PREMIUM
Een quasi onzichtbare beugel of Invisalign. © Getty Images

Een perfect gebit? Veel volwassen betalen er gemakkelijk tot 6.000 euro voor. Expert: “Ze doen het voor de liefde”

Steeds meer volwassenen willen blokjes, een beugel of hun tanden laten bleachen. Hoe kies je de beste behandeling voor jou, hoeveel kost dat en kom je in Turkije écht goedkoper uit? Twee artsen verhelderen alles. “Patiënten willen vaak geen beugel dragen, want dat duur te lang. Maar ze betalen wel 6.000 of 7.000 euro voor andere dingen.”

 1. Hoe zorg je ervoor dat je zweet minder stinkt en 19 andere prangende vragen over zweten beantwoord
  PREMIUM

  Hoe zorg je ervoor dat je zweet minder stinkt en 19 andere prangende vragen over zweten beantwoord

  Met temperaturen die oplopen tot dertig graden halen we deze week die deodorant best boven. Of niet? Wat doe je het best tegen (overmatig) zweten? En hoe kan je met voeding ervoor dat je zweet minder stinkt? Arts-dermatoloog Dagmar Ostijn beantwoordt twintig prangende lezersvragen. Van de beste remedies voor zweethanden of -voeten tot het effect van okselhaar of botox op je zweet. “Idealiter gebruik je een antiperspirant ’s avonds, voor het slapengaan.”
 2. Ziek door je borsten? Kim wilde van haar D-cup af: “Niemand had me over de ‘borstimplantatenziekte’ verteld”
  PREMIUM

  Ziek door je borsten? Kim wilde van haar D-cup af: “Niemand had me over de ‘borstim­plan­ta­ten­ziek­te’ verteld”

  In de documentaire ‘Chasing Beauty’ op Streamz vertelt Liesl dat haar borstimplantaten haar ziek maken. Een herkenbaar verhaal voor Kim (38) die zich na haar borstvergroting fysiek en mentaal alsmaar slechter voelde. Slapeloosheid, moodswings, hartkloppingen,... Dokters lachen haar symptomen weg, maar in een Facebookgroep vindt Kim 140.000 lotgenoten en ontdekt ze hoe vaak ‘BII’ of borstimplantatenziekte toeslaat. “Nu besef ik dat in plastische chirurgie geld verdienen primeert boven gezondheid.”
 1. DE KLASFOTO. Actrice Charlotte Anne Bongaerts was een ondeugende puber. “Mijn brommer gaf me zoveel vrijheid”

  DE KLASFOTO. Actrice Charlotte Anne Bongaerts was een ondeugende puber. “Mijn brommer gaf me zoveel vrijheid”

  Actrice Charlotte Anne Bongaerts (33) is te zien in de Streamz-serie ‘Dansaertvlamingen’. Maar zelf vertoeft ze al sinds ze kind is vaker in het buitenland. Midden in haar puberteit belandde ze plots toch in het Sint-Michielscollege in Brasschaat. Moeilijk voor zo’n onstuimige levensgenieter, vertelt Charlotte in onze reeks waarin BV’s oude klasfoto's delen. “Soms dronk ik te veel en kroop ik tóch op mijn brommer.”
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  7

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.