GC Images
Volledig scherm
© GC Images

Een outfit van Zara op het huwelijk van Britney Spears? Selena Gomez ging ervoor (en ook jij kan ’m scoren)

Britney Spears is al een week getrouwd, maar nog altijd gaat haar huwelijksfeest over de tongen. Niet zozeer omdat haar ex haar trouw ‘crashte’ of omdat Spears op het feest danste in een diamanten string… Wél omdat zangeres Selena Gomez een statement maakte in een wel erg betaalbare outfit van Zara. Het goede nieuws? Ook jij kan ’m nog altijd scoren.

 1. HOROSCOOP. Hete ontmoeting voor single Kreeft en onrust voor Leeuw: astrologe Esther voorspelt je week

  HOROSCOOP. Hete ontmoeting voor single Kreeft en onrust voor Leeuw: astrologe Esther voorspelt je week

  Elke week onthult astrologe Esther van Heerebeek nu nog diepgaander wat de sterren mogelijks voor jou in petto hebben. Stellen je gezondheid en je geld het goed en welke plottwists staan er je in je carrière of liefde te wachten? Esther geeft voor elk sterrenbeeld een helder overzicht. “Je relatie wordt dankzij planeten Pluto en Uranus een stuk interessanter deze week, Steenbok.”
 2. Radiopresentatrice Anke Buckinx schrijft een brief aan een oude liefde. “Ik heb je al vaak gezocht, op Facebook”
  PREMIUM

  Radiopre­sen­ta­tri­ce Anke Buckinx schrijft een brief aan een oude liefde. “Ik heb je al vaak gezocht, op Facebook”

  In Blankenberge beleeft JOE-radiopresentatrice Anke Buckinx (42) als tiener een heerlijke zomervakantie. Ze is elf en tot over haar oren verliefd op Kevin. “Ik voelde vlinders voor de allereerste keer”, bekent ze in deze brief aan hem. Ze schrijft eerlijk wat ze nog meer voelde en vooral: wat ze nog had moeten zeggen. Want de twee zagen elkaar, tot Ankes spijt, nooit meer terug. Al krijgt ze op een dag wel post van hém. “Het was een Hallmark-kaart, met beertjes op...”
 3. Sanne (34) wil meer kleur dragen, maar durft niet. Onze 'fashionfixer' geeft tips: “Deze 4 combinaties werken altijd”

  Sanne (34) wil meer kleur dragen, maar durft niet. Onze 'fashion­fixer' geeft tips: “Deze 4 combina­ties werken altijd”

  Diëtiste Sanne Mouha (34) houdt van kleurrijke kleding. Hoe meer, hoe liever. Alleen heeft ze het gevoel dat ze niet weet welke combinaties wérken en welke niet. “Ik wil er niet uitzien als een clown.” Onze ‘fashionfixer’ en moderedacteur David Devriendt snelt te hulp: hij kent vier manieren om ‘colorblocking’ outfits te creëren die niet kunnen mislukken. “Voor beginners is het befaamde kleurenwiel een handig hulpmiddel.”
 1. Niet nerdy, maar trendy: zo draag je sokken in sandalen. “2.000 jaar geleden liepen de Romeinen ook zo rond”

  Niet nerdy, maar trendy: zo draag je sokken in sandalen. “2.000 jaar geleden liepen de Romeinen ook zo rond”

  Jarenlang verafschuwde de modepolitie sokken in sandalen. Het werd gedragen door ‘nerdy vaders, rasechte toeristen of brakke festivalgangers’. Maar vandaag is het allesbehalve nog een fashion faux-pas: het is juist hip om een sok in je sandaal of hak te dragen. Lekker comfy, maar vooral zéér handig tijdens frissere lentedagen. Ook de celebrities zijn fan en tonen ons hoe het moet, die ‘nerdy’ trend aan je voet. Stylist Sarah Roelstraete geeft praktische tips.