Fans tijdens concerten van Harry Styles.
Volledig scherm
Fans tijdens concerten van Harry Styles. © Instagram riley.kein, Twitter daydreamtaIking, Instagram aaali_x

Echte Harry Styles-fans halen alles uit de kast voor zijn concert vanavond: “3 maanden aan mijn outfit gewerkt”

Donderdag is zanger Harry Styles in ons land. Duizenden fans maken zich op voor het spektakel in het Sportpaleis, en wie naar het concert gaat, denkt beter twee keer na over de outfit. Pluimen, pailletten, bloemen: onbedoeld riepen de fans zelf een excentrieke dresscode in het leven, geïnspireerd door stijlicoon Styles himself. Spoiler: haal die broek met brede pijpen maar in huis.

 1. Gekker wordt het niet: wie hip wil zijn, draagt Kim Kardashians nieuwe 'zwemhandschoenen' aan het strand

  Gekker wordt het niet: wie hip wil zijn, draagt Kim Kardas­hians nieuwe 'zwemhand­schoe­nen' aan het strand

  Zwemmode mag anno 2022 een tikkeltje excentrieker. Glitters, asymmetrie, cut-outs: waarom niet. Maar volgens realityster Kim Kardashian kan dat nog beter: zij lanceert met haar merk Skims lange zwemhandschoenen. Om een “sexy splash” te maken waar je ook gaat. Op sociale media reageren mensen erg lacherig — ondertussen zijn Kims gekke handschoenen echter wel razend populair.
 2. Allemaal Barbie? Volledig in het roze wordt dé zomertrend voor wie graag opvalt

  Allemaal Barbie? Volledig in het roze wordt dé zomertrend voor wie graag opvalt

  Veel jonge meisjes kijken naar haar op — er is dan ook niemand met zoveel verschillende beroepen. We hebben het natuurlijk over Barbie. En het belooft háár zomer te worden, want er komt een film over haar uit en ze wordt ons ultieme stijlicoon. De sterren doen inspiratie op bij het lief van Ken en ook de catwalks kleurden volledig roze. ‘Barbie Girl' of niet, deze zomer bevind je je in een ‘Barbie World’.
 3. PORTRET. Ontwerper Issey Miyake (84) overleden: “Steve Jobs droeg enkel rolkragen gemaakt door hem”

  PORTRET. Ontwerper Issey Miyake (84) overleden: “Steve Jobs droeg enkel rolkragen gemaakt door hem”

  Designer Issey Miyake (84), onder meer bekend van zijn wereldberoemde parfum l’Eau d’Issey, is overleden. Meer dan een halve eeuw was de Japanner actief als ontwerper. Hij was het brein achter de kenmerkende rolkraagtruien van Apple-topman Steve Jobs. Maar het icoon deed daarnaast nog veel meer dat de modewereld voor altijd tekende. “Terwijl de ontwerpen van zijn landgenoten ‘Hiroshima chic’ waren, gebruikte Issey juist vooral veel kleur.”
 1. De blote buiken hype: zijn ‘crop tops’ het nieuwe normaal? “Veel mensen denken: bedek uzelf”

  De blote buiken hype: zijn ‘crop tops’ het nieuwe normaal? “Veel mensen denken: bedek uzelf”

  De outfit van de Française Mladenovic (28) maakte de tongen los op Wimbledon: in plaats van het traditionele jurkje verscheen ze in een heel korte top. Ook naast het tennisveld zien we die trend: mensen van alle leeftijden en met alle lichaamstypes flaneren trots met een bloot middenrif. Moderedacteur David Devriendt verklaart de evolutie. “Vroeger was zo’n topje voor op vakantie en in het uitgaansleven. Nu gaan we ermee naar school en het werk.”