Duik het weekend in met ‘Thuis’-actrice Leah Thys (en lees morgen haar interview in NINA)

Chardonnay of champagne? Geen moeilijke vraag voor Leah Thys. “Champagne!”, antwoordt ze volmondig. Of ze dat glaasje liever thuis drinkt, of in haar vakantiehuis aan de Franse Opaalkust? Daar heeft ze het wat moeilijker mee. De ‘Thuis’-actrice vertelt morgen in NINA meer over die speciale plek aan de kust. Een plek waar ook Jos De Man, haar echtgenoot die ze een jaar geleden verloor, zich volledig thuis voelde. Maar voor nu beantwoordt ze eerst enkele dilemma’s. 

  1. HOROSCOOP. (S)experimenten voor Stier en vermoeidheid voor Maagd: astrologe Esther voorspelt je week

    HOROSCOOP. (S)experimenten voor Stier en vermoeid­heid voor Maagd: astrologe Esther voorspelt je week

    Elke week onthult astrologe Esther van Heerebeek nu nog diepgaander wat de sterren mogelijks voor jou in petto hebben. Stellen je gezondheid en je geld het goed en welke plottwists staan er je in je carrière of liefde te wachten? Esther geeft voor elk sterrenbeeld een helder overzicht. “Je hebt liefdesplaneet Venus aan je zijde, Maagd. En dat voel je zowel tussen als buiten de lakens.”
  2. “Hier eet ik zeker 1 keer per week.” Muzikant Ozark Henry verklapt zijn favoriete plekken om te vertoeven

    “Hier eet ik zeker 1 keer per week.” Muzikant Ozark Henry verklapt zijn favoriete plekken om te vertoeven

    Piet Goddaer, alias Ozark Henry (52), is een man van de wereld. Maar evengoed houdt hij van adresjes dicht bij huis. Zijn stamcafé bijvoorbeeld, niet ver van Oostduinkerke. Of zijn favoriete restaurant aan zee, voor al het lekkers uit het blauwe water. Om daarna met het hele gezin in Brussel naar een museum te gaan. “Mijn studio ligt bij een kanaal en aan de overkant heb je mijn stamkroeg.”